Mamma mia: met deze pastamachines maak je de lekkerste gerechten

31.12.2020 09:42
pastamachines Beeld: Getty Images

Naar Italië voor een heerlijke lasagne of tagliatelle? Niet nodig, want met één van deze pastamachines haal je de verrukkelijke Italiaanse keuken gewoon in huis. Deeg draaien, koken en buon appetito!

Gefu

Als je nog nooit eerder je eigen pasta hebt gemaakt, is dit een prima machine om mee te starten. Je kunt er drie soorten mee maken (lasagne, tagliatelle en spaghetti) en kiezen uit vijf verschillende diktes.

Bestel de pastamachine hier.

 

Inno Cuisino Beijenkorf

Spaghetti en lasagne tegelijk maken? Even de bijgeleverde opzetstukken verwisselen en je draait in een mum van tijd beide pasta’s.

De machine blijft stevig met een klem op je tafel staan.

Koop ‘m hier.

 

Lees ook:
6 x dáárom zit je met pasta altijd goed >

 

Bama

Sta je veel in de keuken en krijgt de pastamachine een vaste plek? Ga dan voor deze stijlvolle pastamachine van Bama, die verkrijgbaar is in rood en zwart.

Koop ‘m hier.
 

Yugn

Voordat je de pasta gaat koken, laat je ze drogen op een speciaal pastadroogrek. Die wordt geleverd bij deze Yugn pastamachine, maar dat is nog niet alles: je krijgt er ook nog eens een E-book bij met de allerlekkerste recepten.

Een compleet pakket dus, waarmee je de Italiaanse keuken in een handomdraai in huis haalt.

Bestel het combipakket hier.

 

Cuisinu

Een compacte pastamachine die goed van pas komt als je een kleine keuken hebt. Je gebruikt ‘m gewoon vanuit de hand, dus geen gedoe om het apparaat aan je aanrecht of tafelblad te bevestigen.

Ook fijn: als je je pasta gemaakt hebt, met één van de vijf verschillende opzetstukken, gooi je de machine zo in de vaatwasser.

Bestel ‘m hier.

 

 

Nog meer tips voor in de keuken of op de hoogte blijven van de lekkerste recepten?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >