De Kek Mama redactie

Helene

Helene van Santen is hoofdredacteur van Kek Mama. Ze woont samen met Navin en hun zoontjes Milo en Oliver. Helene hoeft nooit te sporten, want ze rent permanent achter haar 2-jarige tweeling aan. En ze is dol op hakken, afhaalmaaltijden en Frankrijk.

Eline

Eline Olde Kalter is marketingmanager van Kek Mama. Ze woont in een urban jungle samen met Nick en kinderen Olivier en Phileine, Joris de Leguaan en drie katten: Benno, Jip en Jet. Ze probeert zoveel mogelijk balans te houden: wijn, dansen en minimaal twee keer per jaar naar Ibiza met vriendinnen versus elke ochtend koud douchen en een zonnegroetje. Eline is verliefd op de zon, maar gek op snowboarden. O ja, en zelfs haar kledingkast heeft een eigen Instagramaccount.

Jannine

Jannine Berkelaar is chef redactie van Kek Mama. Ze woont in het huis dat nooit af is met man Erik en kinderen Elin en Mats. Ze bokst, tennist en drinkt wijn met vriendinnen, zodat ze thuis een rustige mama kan zijn. Voor de kinderen er waren reisde ze twee keer een half jaar rond de wereld. Nu komt ze niet verder dan Europa, maar ze geniet nog net zo hard.

Mirthe

Mirthe Diemel is freelance journalist en woont samen met haar vriend. Ze is gek op films, series en reizen en als het even kan, springt ze in de auto naar Oostenrijk om te gaan skiën. Verder houdt ze zich nog vóór het ontbijt al bezig met de hamvraag: wat eten we vanavond? Voor Kek Mama schrijft ze verhalen, zowel in het blad als op kekmama.nl.

Malu

Malu Pesulima is freelance journalist en woont met vriend Romano, zoon Mack en hond Ziggy in Rotterdam. Ze is dol op schrijven, koken, en series kijken, maar slijt haar dagen doorgaans met Bumba en Brandweerman Sam. Voor kekmama.nl schrijft Malu verhalen in alle soorten en maten, inclusief haar tweemaandelijkse column.

Mariëtte

Mariëtte Middelbeek woont samen met Erik, hun kinderen Casper en Nora en een bejaarde Jack Russell. Mariëtte heeft achttien boeken geschreven en een heleboel artikelen voor Kek Mama, maar weet dan weer nooit wat ze op een verjaardagskaart moet zetten. Ze schrijft een column in Kek Mama, vlogt voor Kek Mama TV en er valt dus moeilijk aan haar te ontsnappen.

Lisa

Lisa van Hal is beeldcoördinator van Kek Mama en woont samen met vriend Thijs en dochter Bobbi. Is dol op zure matten, bubbels en zonsondergangen, maar niet per se in die volgorde. Ze gaat ook met regelmaat naar Parijs, de stad waar ze ooit ten huwelijk werd gevraagd – inmiddels staat het record ‘langste verloving ooit’ op haar naam.

Jorinde

Freelance journalist en eindredacteur Jorinde Benner woont met zonen Lucas, Valentijn en uit de kluiten gewassen adoptiehond Mira in Rotterdam. Ze heeft een latrelatie met Rob, die een dochter heeft. Verslaat naar eigen zeggen elke octopus, als alleenstaande moeder met ziljoen ballen in de lucht, en geniet er nog van ook. Voor Kek Mama schrijft ze verhalen, zowel in het blad als op kekmama.nl.

Kim

credit: Lisette Lubbers Fotografie

Presentatrice en influencer Kim Kötter is getrouwd met zanger Jaap Reesema en moeder van Muck en Youp. Kim geeft op Kek Mama TV wekelijks een exclusief inkijkje in haar wereld en vlogt over haar gezin, haar werk en alles wat haar bezighoudt.