In samenwerking met Kek Mama

Lekker, puur en gezond eten voor je kind

02.11.2016 14:46
Beeld: Getty Beeld: Getty

Appel, doperwten of wortelen: de gloednieuwe potjes van Olvarit bevatten pure ingrediënten, waarbij altijd één groente- of fruitsoort duidelijk op de voorgrond aanwezig is. Dit is belangrijk voor de smaakontwikkeling zodat je kindje duidelijk smaken leert herkennen en waarderen.

Olvarit gebruikt vanaf nu alleen nog maar pure smaken, zodat je kind deze tijdens het eten duidelijk herkent en proeft. Dan is de kans groter dat hij deze smaken accepteert en goed gaat eten als-ie wat ouder is.

 

Proeven en testen

Er zijn potjes met alleen maar één smaak voor baby’s tot complete maaltijden voor peuters. En om te kijken of het nou echt zoveel lekkerder is geworden, onderwierp Olvarit moeders en vaders van Het Testpanel aan de nieuwe potjes. De reacties zijn positief: 98% van de testers is tevreden met Olvarit babyvoeding. Sommige ouders waren zelfs zó nieuwsgierig, dat ze zelf ook wilden proeven. “Het smaakt heel puur, alsof ik het zelf vers gemaakt zou hebben”, zegt de 28-jarige Anna. Ook Ingrid is enthousiast. “Je proeft duidelijk de smaken van de groenten of het fruit die op het potje beschreven staan.”

 

Nog meer resultaten

  • 96% van de testers ziet dat zijn/haar kindje geniet van het groente- of fruithapje van Olvarit.
  • 92% van de testers proeft dat er alleen pure ingrediënten in de potjes van Olvarit zitten.
  • 9 op de 10 testers vindt dat er duidelijk een herkenbare groente- of fruitsoort op de voorgrond aanwezig is in de voeding.

 

Meer weten?

Kijk op de website van OIvarit.