Gooise Moeder Pauline: “zó kon ik tijdens de verbouwing toch makkelijk een gezonde maaltijd op tafel toveren”

10.06.2022 14:28
Pauline

Inspiratieloos in de supermarkt of weinig tijd? Met deze tip van Pauline Wingelaar kies je in een handomdraai uit dertig lekkere, gezonde, simpele en gevarieerde recepten voor het hele gezin. Inspiratieloos in de supermarkt of weinig tijd? Met deze tip van Pauline Wingelaar kies je in een handomdraai uit dertig lekkere, gezonde, simpele en gevarieerde recepten voor het hele gezin.

Weg, energie

Pauline en haar gezin woonden overal en nergens tijdens de grote verbouwing en verhuizing, tijd om te bedenken wat er gegeten gaat worden was er  simpelweg even niet. Laat staan de energie om elke keer weer een gevarieerde en voedzame maaltijd voor het gezin op tafel te toveren…

Al een tijdje grote fan van de boxen van HelloFresh, maar de afgelopen maanden nog een beetje meer. Dít was de uitkomst, de stok achter de deur om gevarieerd en gezond te blijven eten in drukke tijden.

Mee uit logeren

Waar we ook verbleven: HelloFresh ging altijd gezellig en vertrouwd mee. Dat scheelde echt een hoop stress. Elke week hadden we volop variatie en recepten om uit te kiezen: van vlees en vis tot vegetarisch. De lekkere boxen werden bij elk (logeer)adres van ons bezorgd, wanneer we maar wilden.

‘’Ik kan niet wachten om ook in onze nieuwe, mooie keuken straks nog meer van deze heerlijke recepten te maken voor mijn gezin.”

Ook eens proberen?

Wil jij  HelloFresh ook een keer proberen? Met de code FRESHPAULINE75 ontvang je tot €75 korting* op een HelloFresh abonnement. Het enige wat jij hoeft te doen – kan gezellig samen met je kind -, is aanklikken wat je wilt eten, hoeveel maaltijden je wilt ontvangen en voor hoeveel personen je wilt koken. Vervolgens worden de lekkere recepten én ingrediënten op een moment naar keuze bij jou thuisbezorgd. Makkelijk zat.

* Check www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden voor de actievoorwaarden.