Dit zijn de lekkerste snacks voor tijdens een EK-wedstrijd

15.06.2021 22:08
frituurpannen oliebollen snacks

Een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal is niet compleet zonder een tafel vol snacks. Daarom zetten wij de lekkerste hapjes voor je op een rij.

En als je niet zo’n voetballiefhebber bent, staan er tenminste genoeg snacks op tafel om de avond door te komen. 

Kip- en veggienuggets

Deze knapperige kipnuggets komen niet uit de frituurpan, maar uit de oven (of airfryer natuurlijk). Liever geen vlees? De vegetarische variant met witte bonen is ook verrassend lekker.

Pizza bitterballen

Wat als je pizza en bitterballen combineert? Dan krijg je deze hemelse snack, gevuld met salami, kaas en tomaat. Waarschuwing: je kunt niet meer stoppen met eten.

 

Lees ook:
Met déze frituurpannen maak je de lekkerste snacks >

Zoete aardappelfriet

Deze frietjes zijn het lekkerst als ze écht knapperig zijn. In het filmpje hieronder laat Lynn zien hoe je dat voor elkaar krijgt. Vergeet niet om Parmezaanse kaas en een dot truffelmayo toe te voegen: krijg je geen spijt van.

Empanadas

Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar dat valt reuze mee. Deze empanadas – een hapje dat vaak in Spanje, Portugal en Zuid-Amerika gegeten wordt – staan in een handomdraai op tafel. Je vult ze met je favoriete ingrediënten, in dit geval: kip, paprika en ui.

Parmaham-meloenspiesjes

Voor deze snack laten we de frituurpan even voor wat het is. Alles draait om balans, toch? Rijg wat mozzarellabolletjes, stukjes meloen, basilicum en parmaham aan een stokje en klaar ben je.

 

Fetakaas dip

Vergeet kruidenboter, roomkaas en tapenade. Deze fetadip – die al een tijdje razend populair is op social media – móet je proberen. Serveer met een knapperig stokbrood of wat verse groenten en dippen maar.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!