Met déze frituurpannen maak je de lekkerste oliebollen en snacks

24.12.2020 12:42
frituurpannen oliebollen snacks

Je gebruikt ‘m nu voor je oliebollen, maar ook bij een feestje komt een frituurpan goed van pas. Met één van deze modellen maak je in een handomdraai de lekkerste frietjes en bitterballen.


Tefal

Handig: dankzij het speciale filter in deze Tefal frituurpan blijft het vet langer fris en hoef je ’t dus niet na elk portie te vervangen. De deksel kan tijdens het bakken gewoon dicht, maar via het kijkscherm kun je toch in de gaten houden of de bitterballen mooi bruin bakken.

Oh, en nog een pluspunt van deze fituurpan: je kunt het mandje, filter en de binnenpan gewoon in de vaatwasser doen. Scheelt weer.

Je koopt ‘m hier.

 

Tomado

Een friteuse die niet duur is, maar prima doet wat-ie moet doen. De vaste binnenpan heeft een anti-aanbaklaag en handige opening waarmee je het vet kunt uitschenken.

Bestel ‘m hier.
 

Lees ook:
Deze (onverwachte) dingen kun je in de airfryer bereiden >

 

Tefal

Heb je een groot gezin of komen (na corona) veel familie en vrienden eten? Dankzij deze mega friteuse van Tefal hoeft niemand lang te wachten en kan iedereen tegelijkertijd genieten van warme kipkluifjes.

Er zit trouwens ook een geurfilter in, dus geen zorgen dat de etenslucht de rest van de avond in je huis blijft hangen.

Bestel de Tefal Mega Friteuse hier.

 

Fritel

Handiger kan niet: tegelijkertijd oliebollen en appelbeignets bakken. Of heerlijke snacks voor het verjaardagsfeestje van je kind. De twee pannen hebben een capaciteit van drie liter en de koude zone voorkomt dat restjes verbranden.

Koop ‘m hier.
 

FriFri

Als jullie graag patat eten, dan zorgt de frituurpan van FriFri voor heerlijk goudgele frietjes. Hij bakt één kilo per keer en dankzij het high-speed verwarmingselement hoef je niet lang te wachten. Oh ja, en daardoor wordt de friet ook nog krokanter en gezonder: helemaal fijn, toch?

Bestel de frituurpan hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >