Baddertijd: dit zijn de leukste badspeeltjes voor de allerkleinsten

18.08.2021 21:51
mooi badspeelgoed baby Beeld: Getty Images

Voor veel ouders is het hét zenmoment met hun baby: baddertijd. Je kind laten genieten van het heerlijk warme water, terwijl jij met zalige oliën en zeep en gezellige washandjes in de weer bent.

Je baby iets ‘te doen geven’ tijdens zo’n baddersessie om het hele tafereel extra interessant en leuk te maken, is geen gek idee. Wij verzamelden het leukste én mooiste badspeelgoed.

Liewood ‘Gaby’ badspeelgoed Multi Mix

Deze set van vijf té schattige badspeeltjes in prachtige kleuren is niet alleen perfect vermaak voor je baby, maar staat ook nog eens stijlvol in de badkamer. De verschillende diertjes van Liewood bestaan uit twee delen en zijn onderling te mixen en matchen. Laat water uit de gaatjes lopen en zorg voor het spetterendste moment van de dag. Veilig om op te knabbelen en eenvoudig schoon te maken.
– Gemaakt van 100% siliconen
– 5 diertjes, 10 onderdelen
– Set in verschillende kleuren verkrijgbaar

Ah, deze vind ik helemaal leuk voor mijn kleine

 

Wee Gallery-badboek ‘Wie speelt er in de regen?’

Boekjes vinden alle kleintjes prachtig, dus hoe leuk als je er ook één in bad kunt ‘lezen’? Dit ogenschijnlijk eenvoudige exemplaar van Wee Gallery heeft ook nog eens een spannende verrassing. De zwart-wit tekeningen (die babyogen overigens extra goed kunnen zien) veranderen in bontgekleurde tekeningen zodra ze in contact komen met water. Door er met natte handjes over te vegen, ‘kleur’ je dus eigenlijk de kleurplaten in.
– Formaat: 17,2 x 17,2 cm
– Gemaakt van zacht materiaal
– 8 pagina’s

Yes, dit is een te leuk boekje om te geven (en te krijgen)

 

Lees ook
Heerlijk badderen: dit zijn de fijnste babybadjes >

 

Natruba ‘Pauw’

Deze kleine pauw van Natruba is een parel om te zien. De prachtige blauwgroene kleur, z’n lieve uiterlijk – het is weer eens iets anders dan de standaard badeend. Gemaakt van zacht natuurrubber, met verschillende oppervlakken om zintuigelijk spelen aan te moedigen.
– 8×7,5 cm
– Schoonmaken met licht, zeepwater en een vochtige doek
– Vrij van PVC, BPA, ftalaten, en nitrosamines.

Oh, dit plaatje wil ik meteen shoppen

 

Mushie & Co stapelbekers

Het Amerikaanse kindermerk Mushie bestaat misschien pas sinds 2018, maar de stijlvolle speeltjes en accessoires, zoals deze bekende stapelbekers, behoren nu al tot de babyklassiekers en meest favoriete kraamcadeautjes. Niet alleen leuk in bad, maar ook in het zand, of gewoon in de box. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.
– Set van 8 bekertjes
– Helpen met de ontwikkeling van motorische vaardigheden
– 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten

Mooi en multifunctioneel: wil ik hebben!

 

Janod badspons ‘inktvis’

Leuk, schattig, maar ook praktisch is deze gezellige badspons van Janod in de vorm van een inktvis. Maak het schoonpoetsen leuk door ‘m te gebruiken als zacht washandje en geef ‘m na de wasbeurt aan de kleine om mee te spelen. Bonus: de inktvis is lekker laag geprijsd.
– 7,5×14 cm
– Gemaakt van polyester
– Ook verkrijgbaar als schildpad, zeester, walvis of zeehondje

Ah, dit moppie wil ik zeker kopen voor mijn eigen moppie

 

Een iets groter kindje om te vermaken in de badkamer? Dít is het leukste badspeelgoed voor peuters.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!