In samenwerking met Kek Mama

Zó zorg je ervoor dat jouw huis klaar is voor de feestdagen

18.12.2023 10:15

De dagen worden korter en kouder: dé perfecte reden (lees: smoes) om de hele dag lekker warm binnen te zitten. Tijd dus voor wat warmte en gezelligheid in je huis, zodat je helemaal klaar bent voor feestdagen. Bij Karwei hebben ze nu alles om jouw huis in de feestsferen te brengen. Of je nu gaat voor een chique, kleurrijke of natuurlijke look: jouw kerst begint bij Karwei.

Om ervoor te zorgen dat er meer dan genoeg tussen zit dat helemaal past bij jouw stijl, heeft Karwei niet één, niet twee, maar drie verschillende kerstdecoratiestijlen binnen de collectie:

Even wat extra kleur in je huis

In deze donkere decembermaand kunnen we het ons goed voorstellen dat je behoefte hebt aan wat meer kleur in je huis. Van roze glitter kerstballen tot aan champagne en donut ornamenten… Je kan het zo gek niet bedenken of Karwei heeft het. Laat je creativiteit de vrije loop en fleur je huis helemaal op.

Chique boel

Als een kerst vol glamour helemaal in jouw straatje past, dan ben je bij Karwei aan het juiste adres. Binnen hun feestdagencollectie is de keuze reuze en is het net alsof je in een chique hotel verblijft, maar dan lekker knus thuis.

Inspiratie van buiten naar je woonkamer

Liever iets minder glitter en glamour in je huis? Dat kan! Organisch gevormde ornamenten of houten kandelaars; bij Karwei hebben ze inspiratie uit de natuur naar binnen gehaald.

Ben je helemaal geïnspireerd om je huis voor de kerstdagen om te toveren? Snappen we. Klik hier om de feestdagencollectie van Karwei te shoppen, en decoreren maar!