Heerlijk badderen: dit zijn de fijnste babybadjes

21.04.2021 07:51
babybad aanschaffen Beeld: Getty Images

Voor je baby kan in bad gaan heel ontspannend zijn, maar voor jou is dat misschien best even spannend. Om goed voorbereid te zijn is het kiezen van het juiste babybadje een goede eerste stap.


We-Too driedelige badset

Deze We-Too badset bestaat uit drie delen: een bad, een badstandaard en metalen poten. Zo kun je het badje op de badstandaard gebruiken, maar ook loskoppelen en op de grond zetten. Ideaal als je meer ruimte in de kinder- of badkamer hebt, om vervolgens de standaard weer op te kunnen bergen.
– Inclusief bad, badstandaard en afvoerslang
– Inhoud: 33 liter
– Afmetingen bad incl. standaard: lengte: 78,6 cm, breedte: 41,5 cm, hoogte: 98,5 cm

Ja, ik wil dit badje

 

Baby & Koter opbouwbaar babybadje

Dit innovatieve babybadje kan heel plat opgevouwen worden. Zo kun je de badje makkelijk in bijvoorbeeld een lade opbergen of ophangen. Ook handig: door het compacte formaat neem je ‘m zo mee op vakantie of naar opa en oma. De pootjes zijn anti-slip zodat het badje altijd stevig op de ondergrond zal blijven staan.
– Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp
– Afmetingen uitgevouwen: lengte 84 cm, breedte 52 cm, hoogte 23 cm
– Leeftijd: 0-36 maanden

Bestellen

 

Munchkin opblaasbaar badje

Hoe vrolijk is dit badje? Het lijkt ons haast onmogelijk dat je baby nog zenuwachtig is tijdens het gebadder. Het badje kan gemakkelijk opgeblazen worden en is gemaakt van zacht materiaal. Voor wie het moeilijk vindt om te bepalen of het water te heet is, biedt het ook een fijne oplossing: op de bodem zit een speciale indicator die het woord ‘HOT' in witte letters toont als het badwater te warm wordt.
–  Afmetingen: lengte 79 cm, breedte 48 cm
– Te gebruiken van 6 tot ongeveer 24 maanden
– Gemakkelijk op te blazen

Koop hier

 

Tummy Tub

De bébé-bubble loopt aan de achterkant iets op en zorgt voor een goede ondersteuning van het babyhoofdje en -ruggetje. Zo kan je baby heerlijk in de foetushouding ontspannen. Door de speciale veiligheidsklik is het bad ook op een speciale badstandaard vast te maken.
– Afmetingen: lengte 46 cm, breedte 35 cm, hoogte 46 cm
– Materiaal: polypropyleen
– Voor 0 tot 8 maanden

Bestel de Tummy Tub

 

Tega Baby babybadje met standaard

Heb je wat meer ruimte in je badkamer? Dan kan dit badje handig zijn. Dankzij de standaard hoef je namelijk niet te bukken. Het hoogste punt van de uitgeklapte badstandaard is 110 cm en je baby ligt op een hoogte van circa 80 cm. 
– Stijlvol design
– Badje inclusief badstandaard
– Lengte: 92 cm

Kopen

 

Lees ook
Dit moet je weten wanneer je een babybadje koopt >

 

Baby & Koter Umi babybadje

Dit babybadje is door de vorm perfect voor pasgeborenen (tot ongeveer 12 maanden). Het is uitgerust met een uitneembaar zitje waardoor baby’s in een veilige ligpositie kunnen genieten. De verlaging aan de zijkanten maakt het makkelijker voor je kind om zich vast te houden. Het kunststof badje is voorzien van een antislip onderkant zodat je het altijd stabiel kunt neerzetten in de badkamer, keuken of zelfs in de douche.
– Met uitneembaar badzitje voor veilige ligpositie
– Materiaal: kunststof
– Afmetingen: lengte 63 cm, breedte 41 cm, hoogte 29,5 cm

Bestel hier

 

BiBaBad verstelbare babybad

Voor de kinderen die te groot zijn voor het plastic ligbadje: een BiBaBad kun je in lengte en breedte verstellen van 70 centimeter tot 90 centimeter waardoor kinderen van 12 maanden tot acht jaar oud er gebruik van kunnen maken. Ook de pootjes kun je langer en korter zetten zodat je hem aan je eigen doucheruimte aan kunt passen. Het bad hoef je enkel op een doucheputje te zetten en vullen met water uit de douchekraan. Na afloop trek je de stop er uit en laat je het water door de afvoer van de douche wegstromen.
– Verstelbaar en inklapbaar
– Inclusief frame badzak en afvoerset
– Geschikt voor meerdere fasen

Online te bestellen

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!