In samenwerking met Kek Mama

Je signature parfum veranderen? Ontdek nieuwe geuren zonder de bank te breken

10.01.2024 11:00

Herken je dat? Die ene vertrouwde geur waar je je al jaren aan vasthoudt, maar stiekem benieuwd bent of het nog wel echt bij jou past? Het luchtje dat je zelf niet meer ruikt, maar anderen meteen aan jou koppelen?

Juist ja – je hebt vast een signature parfum. Maar, net zoals je garderobe, passen parfums ook bij verschillende seizoenen, stemmingen en gelegenheden. Van fris en licht tijdens een lente-picknick tot warm en kruidig wanneer je een romantische winterwandeling maakt. Er zijn zoveel unieke geuren en merken die je kunt verkennen. Hoog tijd dus om je parfumcollectie uit te breiden; wie weet welke nieuwe favorieten je ontdekt.

Een online geurwalhalla

Nu begrijpen we dat je niet een heel maandsalaris wil uitgeven aan een in-house parfumerie, en dat je ook niet dagelijks kunt aankloppen bij de meest dichtstbijzijnde cosmeticawinkel voor testers. Daarom delen we de ultieme tip om jouw persoonlijke parfumcollectie geleidelijk aan te vullen: Parfumado. Een online geurwalhalla waar je maandelijks meer dan 550 merkparfums ontdekt.

Scala aan parfums

Van echte klassiekers tot nieuwe opkomende merken. Keuzestress? Via de online quiz krijg je advies en selecteer je gemakkelijk jouw favorieten, die je gratis thuis ontvangt in handige 8ml travelsize flacons. Een topmanier om nieuwe geuren uit te proberen.

Het is alsof je elke maand een cadeautje voor jezelf uitpakt zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen. Zo kun je die geurkast van jou vullen met een scala aan heerlijke parfums die passen bij elke stemming, seizoen of speciale gelegenheid. Dus waar wacht je nog op? Laat je begeleiden op een geurige reis vol ontdekkingen, zonder de deur uit te hoeven. Want jouw persoonlijke parfumcollectie verdient net zoveel aandacht als je kledingkast.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.