In samenwerking met Kek Mama

Geld terugverdienen met online shoppen: het kan écht!

05.04.2024 06:00

Babyspullen, nieuwe kleding of een cadeautje voor jezelf: online shoppen biedt gemak, tijdbesparing en het vermijden van drukke winkels. En laten we daar nou nog één ding aan toevoegen. Wat als we je vertellen dat je niet alleen kunt genieten van het gemak van online winkelen, maar ook geld terug kunt verdienen bij elke aankoop? Met CashbackXL maak je online shoppen nog slimmer! Ontdek hoe het werkt en lees snel verder.

Geld terugverdienen met online shoppen

Hoe het werkt? Je meldt je eenvoudig en gratis aan bij CashbackXL. Vervolgens selecteer je je favoriete online winkel voor (baby)benodigdheden. Klik via jouw account door naar de webshop en doe de aankoop zoals gewoonlijk. Een percentage van het uitgegeven bedrag wordt vervolgens teruggeboekt naar jouw cashback-account. 

Hoe dat kan? CashbackXL ontvangt een commissie voor jouw aankoop, omdat ze jou als klant hebben doorgestuurd. Deze commissie houden ze niet zelf: ze geven het aan jou als cashback. Dit betekent dat niet alleen de schattige kleertjes en nuttige babyaccessoires de weg naar jouw huis vinden, maar ook een deel van het uitgegeven geld weer terugkomt. Hoe fijn! Het is als een financieel extraatje dat het plezier van het shoppen voor je kleintje nog verder vergroot. 

Top 5 CashbackXL webshops voor gezinnen

Via CashbackXL kun je profiteren van geweldige deals bij meer dan 3.000 aangesloten webshops, variërend van fashion tot electronica en home & living. Denk hierbij ook aan hoge cashbacks op mobiele abonnementen, internet & TV en verzekeringen. Hieronder tippen wij de top 5 webshops aangesloten bij CashbackXL die je als moeder moet weten!

1. Westwing

Westwing, dé online bestemming voor home & living inspiratie, biedt een unieke selectie van interieurproducten. Ontvang tot 4% cashback op je aankopen en geef je huis een make-over met stijlvolle decoraties en meubels.

2. Zalando

Zalando, de bekende brede fashionshop voor baby’s, kinderen en ouders, biedt niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook een zeer aantrekkelijke cashback van wel 6%.

3. Prénatal 

Prénatal, dé specialist op het gebied van zwangerschap en baby’s, biedt niet alleen deskundig advies, maar ook een mooie cashback op jouw grote aankopen. Ontdek een ruime keuze aan babykleding, kinderwagens, kinderkamer en alles wat je nodig hebt voor een comfortabele zwangerschap.

4. HEMA 

HEMA, bekend om haar betaalbare en kwalitatieve producten, verwend moeders met een aantrekkelijke cashback van tot wel 3,5%. Van schattige babykleertjes tot praktische verzorgingsproducten, HEMA maakt winkelen betaalbaar, en CashbackXL voegt daar nog een éxtra voordeel aan toe.

5. Lookfantastic 

Lookfantastic is dé webshop voor moeders die van uiterlijke verzorging houden. Met een uitgebreid assortiment aan cosmetica, parfums en skincare-producten biedt Lookfantastic niet alleen kwaliteit, maar ook tot 12% cashback op jouw aankopen. Trakteer jezelf op luxe producten en verdien tegelijkertijd extra voordeel.

hoeven maken over een lege batterij. Pak dus alvast (reserve) opladers in. Als je geen reserve opladers hebt, zorg dan dat je een lijstje klaar hebt liggen bij je vluchttas met andere spullen die je last-minute snel moet pakken als het moment daar is.

Ook besparen op jouw online aankopen? Meld je dan gratis aan en ontvang 2,50 tegoed cadeau!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met CashbackXL.