In samenwerking met Kek Mama

Originele en persoonlijke ideeën met foto’s rondom kerst

29.12.2023 09:31

Kerst is een tijd van gezelligheid, warmte en samenzijn. Het is ook de perfecte gelegenheid om je creativiteit te laten zien en je geliefden te verrassen met originele en persoonlijke cadeaus en decoraties. Met INSTAX maak je deze kerst nog persoonlijker. Hier zijn een aantal leuke ideeën om jouw kerst onvergetelijk te maken:

Tafelschikking met foto’s

Vergeet de saaie naamplaatjes op tafel. Maak indruk op je gasten door gebruik te maken van leuke foto’s van de personen om wie het gaat. Print mooie portretten uit met een INSTAX printer en plaats deze naast het bord van elke gast. Dit geeft een persoonlijk tintje aan de tafelschikking en zorgt voor gespreksstof tijdens het diner.

Beeld: Pinterest

Fotoslinger als kerstversiering

Pak begin december alvast wat kerstattributen erbij, zoals kerstmutsen en andere accessoires, en maak vrolijke foto’s van jou en je gezin. Print deze direct uit met een INSTAX camera óf printer en maak er een slinger van. Hang deze slinger op als onderdeel van je kerstversiering in huis. Zo breng je niet alleen feestelijke sfeer in huis, maar ook mooie herinneringen die jij hebt vastgelegd.

Beeld: Pinterest

Originele kerstkaarten

Weg met de standaard kerstkaarten! Maak dit jaar je eigen persoonlijke kerstgroet. Print leuke foto’s van jouw mooie gezin met een INSTAX printer en laat je kinderen er een lieve kerstgroet bij krabbelen. Stuur deze unieke kerstkaarten naar familie en vrienden en laat ze zien hoe speciaal jouw gezin is.

Beeld: Pinterest

Fotokerstboom

Maak de kerstboom dit jaar extra bijzonder door naast de gebruikelijke ballen ook de leukste foto’s van jou en je gezin op te hangen. Print favoriete herinneringen uit met een INSTAX printer en bevestig ze aan lintjes of touwtjes. Hang deze foto’s in de boom en geniet elke dag van de mooie momenten die jullie hebben gedeeld.

Beeld: Pinterest

Kerstboomvormige fotocollage

Wil je iets echt unieks? Koop dan een leeg canvas in de vorm van een kerstboom en plak hier dierbare foto’s op. Dit kan zowel als cadeau dienen, maar ook als originele kerstversiering in huis. Zet het canvas neer op een prominente plek en bewonder elke dag de warme herinneringen die het oproept.

Beeld: Pinterest

Persoonlijke cadeautjes

Cadeaus worden nog specialer wanneer je er mooie foto’s aan toevoegt. Plak prachtige afbeeldingen van jou en de ontvanger op het inpakpapier of direct op het cadeau zelf. Zo geef je niet alleen iets tastbaars, maar ook onvergetelijke momenten om te koesteren.

INSTAX printer als perfect cadeau

Dit is toch hét perfecte cadeau voor onder de boom? Met de verschillende soorten INSTAX printers is er voor ieder wat wils. De ontvanger kan direct vanaf zijn smartphone foto’s printen en ze op deze manier fysiek maken. Het is het ideale cadeau voor jonge moeders die graag mooie herinneringen vastleggen! Extra fijn: je shopt de verschillende printers tijdelijk met korting.

Deze kerst wordt persoonlijker en origineler dan ooit tevoren met behulp van foto’s en een INSTAX camera of printer. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw kerstfeest onvergetelijk. Geniet van de warmte, liefde en prachtige herinneringen die deze feestelijke tijd met zich meebrengt!