5x lunchen met kinderen in Ede

02.02.2020 08:31
lunch Ede Beeld: Shutterstock

Dagje naar Ede met je kinderen? Deze lunchtenten zijn perfect voor een pauze: genoeg vertier en veel keuze op de menukaart.

Restaurant De Houtzagerij

Met stip op één, als je het hebt over kindvriendelijke lunchtenten in de buurt van Ede. Bij restaurant De Houtzagerij hebben ze namelijk én een indoor speelparadijs én een natuurspeeltuin vlakbij. Maar let op: dinsdag en donderdag gesloten.

Adres: Arnhemseweg 100-102, Otterlo
 

Restaurant Planken Wambuis

Hier geniet je voor of na een fijne boswandeling op de Veluwe van een lunch, terwijl je kind z’n lol op kan in de buitenspeeltuin. Is het slecht weer? Dan kan er altijd een mooie kleurplaat gemaakt worden.

Adres: Verlengde Arnhemseweg 146, Ede
 

Lees ook:
5x kindvriendelijk lunchen in Haarlem >

 

Pannenkoekenhuis De Langenberg

Dit restaurant ligt nog geen tweehonderd meter van de Ginkelse Hei, dus prima te combineren met een fietstocht. De pannenkoekenkaart is groot, maar je kunt er ook terecht voor een soepje, friet of ‘oerbrood’.

Adres: Arnhemseweg 120, Ede
 

Juffrouw Tok

Kipnuggets, stukjes kip, kip piri piri: bij juffrouw Tok houden ze natuurlijk van kip, maar er staat ook nog genoeg ander lekkers op de kaart. Voor de kinderen liggen er standaard kleurplaten, stiften en potloden klaar. Ook is er een kleine speelkamer waar tekenfilms gedraaid worden. Houd er wel rekening mee dat je hier alleen in het weekend terecht kunt voor een lunch.

Adres: Verlengde Arnhemseweg 101, Ede
 

De Jonge Dame

Heb je geen zin om uitgebreid te eten tussen de middag, dan zit je goed bij dit leuke tentje in het centrum van Ede. Voor je kinderen kun je hier namelijk gewoon een broodje met hagelslag of jam bestellen of een klein fruithapje. Open op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Adres: Doelenstraat 54, Ede

 

 

Meer uittips? Volg ons op Facebook.