6x kindvriendelijke restaurants in Zwolle

15.11.2018 09:02
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Lekker uit eten met je kind in Zwolle? In en rond de stad zijn genoeg kindvriendelijke restaurants te vinden. Wij zetten er een paar voor je op een rij.


1. Het Pannenkoekschip

Stap aan boord en geniet hier van een heerlijke pannenkoek. Of twee, of drie – op de kaart staan namelijk wel meer dan 100 soorten. Tegelijkertijd proef je de sfeer van het schip dat al meer dan een eeuw oud is. Ook een leuke plek voor kinderfeestjes: kinderen worden omgetoverd tot echte piraten in de kombuis van het schip, voordat ze met z’n allen gaan smullen van verschillende pannenkoeken.
Waar: Pletterstraat 6, Zwolle

 

2. Hof van Eckberge

Vlakbij Zwolle vind je Hof van Eckberge met een grote à la carte kaart. Saté, wraps, tosti’s of een lekkere wokschotel: de keuze is enorm. Kinderen kunnen heerlijk verdwalen in de binnen én buitenspeeltuin. Dus of het nou giet of niet, jouw kind zit gebakken.
Waar: Lintveldseweg 1a, Eibergen

 

3. Restaurant D'olde Dreiput

Terwijl jij lekker geniet van een carpaccio of lekkere soep, kan je kind zich bij dit restaurant uitleven in de enorme speeltuin. Liever een balletje slaan? Ook dat kan, want grenzend aan het restaurant ligt een 18 holes midgetgolf baan.
Waar: Harm Aartsweg 88, Oldebroek

 

Lees ook:
19x de leukste pannenkoekenrestaurants voor kinderen >

4. De Beren

Handig: middenin de stad en naast de bioscoop. Dus na het eten kun je gelijk door om een filmpje te pakken. Bij deze vestiging van De Beren is er voor kinderen een leuke speelhoek. Ook krijgen ze een leuke kleurplaat en mogen ze De Berenbeker van het toetje mee naar huis nemen. Echt een kindvriendelijk restaurant dus.
Waar: Katwolderplein 2-4, Zwolle

 

5. Familierestaurant de Wildebras

De naam zegt het al: kinderen zijn hier meer dan welkom. Het restaurant heeft met 170 vierkante meter de grootste speelzolder van Nederland met een bioscoop en gamecafé. Ook is er een indoor speeltuin én kunnen kinderen zich buiten uitleven op allerlei toestellen. Nog niet uitgespeeld? Dan kun je je lol op in het Klimbos van Garderen, dat pal tegenover het restaurant ligt. Oh, en aan menukeuze trouwens ook geen gebrek. Frietjes, pannenkoeken, pizza’s: hier weten ze wel hoe ze je kind blij maken.
Waar: Putterweg 70, Garderen

 

6. Restaurant Eten & Zo

Amerikaans, Spaans, Italiaans of gewoon lekker Nederlands eten? Bij Restaurant Eten & Zo kies je de keuken waar je zin in hebt. Je schept op van het buffet, dus je kind kan zelf kiezen wat hij lekker vindt. Het buffet duurt 2,5 uur en je kunt het verlengen met een halfuurtje. Voor kinderen tussen de 2 en 12 betaal je 2 euro per levensjaar. Zijn ze uitgegeten, dan kunnen ze lekker spelen in de kinderhoek.
Waar: Boerendanserdijk 43, Zwolle

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >