Tijd voor iets nieuws, Vissen: dit is jouw zomerhoroscoop

22.06.2023 19:46
zomerhoroscoop vissen Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Vissen, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Gevoelens delen is lastig, maar in bed maakt Vissen dat ruimschoots goed.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Als single mama val je deze zomer op personen waar je normaal gesproken niet direct voor om zou kijken. Geen verkeerd idee, als je steeds in dezelfde vijver blijft vissen vang je ook steeds hetzelfde. Tijd voor iets nieuws dus. In juli heb je de beste kansen op een goede buit, in augustus wordt het al wat warriger.

Heb je al een relatie, dan vind je het vooral belangrijk om samen leuke dingen te doen. Hoewel dit niet meer dan logisch klinkt was dit er de laatste tijd wel een beetje bij ingeschoten. Jullie hebben samen iets in te halen. In juli staat de vakantie vooral in het teken van de kinderen. Familie-uitjes, speeltuinen, zwembaden en ander vertier.

“Augustus is een mooie maand voor meer qualitytime”

Augustus is een mooie maand voor meer qualitytime met je lief. Niet vergeten, hoor! Hoewel je het soms lastig vindt je diepere gedachten en gevoelens met je partner te delen, maak je dit in bed ruimschoots goed. Je voelt je nog steeds enorm aangetrokken tot je geliefde en laat hem of haar dit ook graag en vaak blijken.

Qua financiën heb je alles op een rijtje en zijn er geen problemen te verwachten. Wel is het beter om geen risico’s te nemen met het oog op gokken of speculeren. Op het werk gaat alles top en spreek je ook buiten werktijd af met een leuke collega.

Ook belangrijk:

  • Belangeloos iets voor anderen doen is iets anders dan jezelf wegcijferen.
  • Als je het kunt dromen kun je het ook doen. Wat wil je echt graag en waarom ga je er niet voor?
  • Wat je niet boeit hoef je ook niet te onthouden; lekker belangrijk.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.