Zomerflirts: ‘Stiekem zoende ik met de barman na sluitingstijd’

12.07.2023 17:09
vakantie seks gastvrouw nacht zachter doen Beeld: Getty Images

Zon op je hoofd en vlinders in je buik: niets heerlijker dan een zomerse flirt, ook als is-ie nog zo vluchtig.

Britt (39) woont samen en is moeder van twee dochters (6 en 4).

“Eigenlijk was het onze skateavond. Jarenlang sprak ik af met een groepje collega’s, om zolang de zomertijd duurde op woensdagavonden te skeeleren. Mannen en vrouwen door elkaar, iedereen met partners thuis die voor de kinderen zorgden. Er heerste een hittegolf en voor skaten was het veel te warm, dus besloten we de sportiviteit die bewuste avond te verruilen voor een etentje op wegwerpbarbecues, in hetzelfde park.

“Voor ik het wist voelde ik zijn hand op mijn rug”

De flessen rosé raakten steeds leger, de lol werd steeds dubbelzinniger, en voor ik het wist voelde ik de hand van de jongen van HR op mijn rug. Mijn vriend en ik hadden de afspraak dat een kusje te vergeven viel, als het maar niet structureel en met voorbedachten rade gebeurde. Zo liet ik me vol overtuiging zoenen, wiebelend van de wijn op zoek naar onze fietsen. Het bleef bij die ene flirt, maar ik weet wel bij wie ik voortaan mijn HR-vragen moet regelen.”

Lees ook – Zomergeheimen: ‘Ineens stond ik op de camping uitgebreid te tongen met de buurman’ >

Thank God voor barmannen

Leonoor is gescheiden en moeder van twee zonen (11 en 9).

“We hadden hem helemaal niet moeten boeken, die vakantie. Mijn man Sander en ik zaten in het dieptepunt van een relatiecrisis, maar de jongens wilden zo graag. Dus zochten we een vakantiepark uit met bergen entertainment, hoopten we dat ze zichzelf zo veel mogelijk zouden amuseren, en misschien kwamen wij dan nog aan praten toe.

Niet dat ik Sander zijn verhouding met zijn collega kon vergeven; het liefst zette ik er een punt achter en begon gewoon opnieuw. Maar er waren nu eenmaal ook twee kinderen bij betrokken, en die gunde ik op z’n minst een fijne zomer. Verkeerde inschatting. Sander bleek onbereikbaarder dan ooit. Voor mij tenminste; zijn WhatsApp draaide ondertussen overuren.

“‘Laat je vakantie niet verpesten, kom de volgende keer naar mij’, zei hij”

Op de zoveelste eenzame avond – Sander op zijn telefoon, de kinderen op pad met vakantievriendjes – slenterde ik naar de bar en bestelde moedeloos een mojito. ‘Wat scheelt eraan?’ vroeg barman Silvio in gebrekkig Engels. Geen idee wat me bezielde, maar binnen vijf minuten had ik alles verteld.

‘Laat je vakantie niet verpesten, kom de volgende keer naar mij’, zei hij. En zo zat ik plotseling avond na avond aan de bar en zoenden we stiekem na sluitingstijd. Natuurlijk wist ik dat het fout was, maar het was niet zo dat mijn huwelijk te redden was. Op de avond van vertrek bedankte ik Silvio voor zijn afleiding en vloog voldaan naar huis, mijn scheiding tegemoet.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.