‘Mijn man en ik gebruiken op vakantie de tijd tijdens slaapjes voor wat qualitytime’

20.08.2022 13:44
man en ik verschillende seksbehoeften Beeld: Shutterstock

Op vakantie alle babyslaapjes kunnen halen en tegelijk zelf ook nog plezier hebben: Sharon en haar man werden er creatief van.

Sharon (27), getrouwd, moeder van Lux (1):

“Vorig jaar waren we voor het eerst met Lux op vakantie. We boekten een hotel in het Zwarte Woud in Duitsland. Vooraf maakte ik me zorgen over het ritme van Lux: zou het wel lukken met al zijn slaapjes? Wat moesten wij dan doen, ondertussen wachtend op de hotelkamer? Maar ik had me voor niks druk gemaakt. Bas en ik gebruikten dat uurtje in de ochtend en middag voor wat qualitytime.

Lees ook – Op vakantie met een baby? Dit is een handige inpaklijst >

Seks-siësta

We legden Lux in de kinderwagen in de badkamer, waar het geluiddicht en donker was en gingen zelf op bed liggen. Even elkaar uitgebreid masseren, stoeien of gewoon lekker lang zoenen.

Om het extra spannend te maken, droeg ik als we even naar de markt gingen geen slipje onder mijn jurk en fluisterde dat in het oor van Bas. Of ik gaf hem de afstandsbediening van het trilei dat ik indeed als we op een terras zaten. We konden bijna niet wachten totdat ook wij weer een siësta konden houden.”

Dit artikel staat in de Kek Mama Zomerspecial 2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.