Shary-An en grote liefde Nena getrouwd (en ze zagen eruit om door een trouwringetje te halen, zo mooi!)

18.06.2024 20:21

Onze kakelverse columnist Nena Kreber is in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde, zangeres Shary-An. Dit laten de newly weds weten met een zoete foto op Instagram.

Shary-An schrijft bij het liefdevolle kiekje van de grote dag: ‘Mag ik jullie voorstellen aan mijn vrouw: Nena Nivallic Kreber! Nena heeft dus de achternaam van haar vrouw aangenomen, De twee stapten in het huwelijksbootje op 15 juni en zijn al ruim negen jaar samen. Nena vult aan: ‘Altijd samen, alles was perfect!’

Onder de post regent het felicitaties voor de happy couple.  Sharon Doorson schrijft: ‘Wauw gefeliciteerd!!!’ Ook Rebecca Boektje, Bridget Maasland, Kim Kötter en Shelly Sterk sturen massaal hartjes.

Tegenwoordig is Nena onze nieuwe columnist en zal ze ons meenemen in de avonturen die ze meemaakt met haar gezin. De twee delen twee prachtige dochters: Billie en Claes.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.