In samenwerking met Kek Mama

Geen geknoei meer: zo serveer je een tussendoortje in een handomdraai

24.01.2000 10:31

Te midden van het hectische moederschap rijst de vraag: hoe zorgen we ervoor dat onze kleintjes voldoende en lekkere snacks binnenkrijgen, zonder de dagelijkse routine tot een uitdaging te maken?

Als moeders hebben we niet altijd de puf om snacks te bereiden. Op sommige dagen verlangen we naar gemak, maar voelen we ons al snel schuldig als we naar een ongezond tussendoortje grijpen. Op zulke momenten komt de redding in de vorm van de nieuwe innocent kids smoothies. Deze smoothies bieden een handige oplossing voor thuis én onderweg. Ze zijn een bron van vitamine C, gemaakt van 100 procent fruit en niets anders, bevatten geen toegevoegde suikers en zijn bovenal heel lekker.

Lekker en makkelijk

Met hun handige slurpformaat en twee verfrissende smaken (aardbei, framboos, appel en sinaasappel, mango, ananas) liggen ze in het koelvak in de supermarkt, klaar om mee naar huis (of op pad) genomen te worden. Geen gedoe met messen of blenders, geen geknoei in de keuken. Het is een verfrissende snack, ofwel (h)eerlijk genieten voor de kleintjes én voor mama (die dan even geen gedoe heeft met de voorbereiding).

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.