‘Op vakantie bleek mijn prille verkering een bulderende tiran’

30.10.2022 06:13
ruzie Beeld: Getty Images

Wanneer je samen met je nieuwe, prille liefde op vakantie gaat kom je soms dingen van elkaar te weten die je maar beter vroeg kan weten.

Don (39) is moeder van Timo (13), Jack (9) en Jaro (7):

“Twee jaar lang sloegen we de vakanties over. De scheiding was me financieel niet in de koude kleren gaan zitten, extraatjes waren er simpelweg niet.

Lees ook – ‘Moet ik mijn ex verbieden drie weken op vakantie te gaan met onze kinderen?’ >

Samen weg

Toen een vakantie in de zomer plotseling mogelijk bleek, aarzelde ik geen seconde. Ja, de man die ik had ontmoet via een datingsite kende ik pas een paar maanden. Maar hij ging toch, het huis was beschikbaar en groot genoeg, zijn dochter was al bijna volwassen; we pasten er zo bij. Een risico, dat wist ik. Maar wie niet waagt, beleeft nooit wat.

Nog geen twee dagen in onze Toscaanse villa bleek mijn prille verkering een bulderende tiran die kinderen eigenlijk maar ingewikkeld vond. En op dag drie hoorde ik Jack, de gevoelige van het stel die nog nooit zijn stem had verheven, keihard gillen: ‘Je bent mijn vader niet!’ Een week later zaten we in de trein naar huis. Leuk, voor het eerst op vakantie met een nieuwe lover; nooit meer.”

Dit artikel staat in de Kek Mama Liefdesspecial 2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.