Leuk: Sandra Ysbrandy deelt keukentips op CookLoveShare

23.06.2016 12:43
Beeld: CookLoveShare Beeld: CookLoveShare

We zagen haar al schitteren in programma’s als ‘Familiediner’, ‘Life4You’ en ‘Thuis op zondag’. En nu gaat Sandra Ysbrandy haar beste keukentrucs delen in video’s voor CookLoveShare.

Geloof het of niet, maar Sandra – zelf moeder van 3 – moet soms ook echt even nadenken wat ze ’s avonds gaat even. Haar drie belangrijkste eisen: makkelijk, snel & gezond. En het liefst een beetje variatie in doodnormale gerechten. ”Als je een bal gehakt maakt, doe er dan een keer een eetlepel pindakaas doorheen. Of probeer eens een sjalotje met wat gehakte knoflook en blokjes verse tomaat door de gekookte sperziebonen.”

Keukentips & trucs

Vanaf nu kunnen we net als Sandra leren koken, want op CookLoveShare.nl deelt ze haar tips in verschillende video’s. ”Wat ik het belangrijkste vind, is dat het tips en trucs zijn die het leven in de keuken makkelijker en leuker maken en die je elke dag kunt gebruiken. Neem bijvoorbeeld een stukje vis. Smaakt tien keer zo lekker als je het in een pan bakt op bakpapier, de vis wordt dan lekker sappig en krokant. Of doe wat bacon/ontbijtspek tussen twee vellen keukenpapier in de magnetron. Na dertig seconden heb je een knapperig stukje bacon of ontbijtspek.” En zo deelt Sandra nog wel meer tips die het leven even wat makkelijker maken.