Je kind ritst de verpakkingen van de cadeaus en jij stort je op alle lekkernijen op tafel – zo is Sinterklaas voor iedereen een feest. Helemaal als de hapjes ook nog zelfgemaakt zijn.
Een bericht gedeeld door Debbie (@inkideb) op 6 Okt 2018 om 12:14 (PDT)
De winkelschappen liggen er vol mee, maar ze zijn nog lekkerder als ze vers uit de oven komen. En met dit recept van Debbie ben je er maar een uurtje aan kwijt.
Schuimpjes
Makkelijker krijg je het niet, want het enige wat je nodig hebt zijn drie eieren en 375 gram poedersuiker. Klop de eieren stijf, zeef dan twee eetlepels poedersuiker in de kom, mix de boel nog een keer en schep vervolgens de rest van de poedersuiker door het mengsel. Met wat kleurstof kan je verschillende kleurtjes toevoegen. Als je het simpel wil houden, schep je kleine hoopjes op een ingevette bakplaat, maar je kan er ook vormpjes van spuiten met een spuitzak. Twee uur in de oven (lage stand) en klaar ben je.
Een bericht gedeeld door Uit Liefde Voor Jezelf (@uitliefdevoorjezelf) op 19 Okt 2017 om 10:05 (PDT)
Ook al zit er geen enkele pepernoot in, hij proeft er gegarandeerd wel naar. En het is supermakkelijk om te maken: haal de schil van de banaan, doe deze samen met kruiden, havermout en amandelmelk in de blender en mix tot een romige massa. De exacte ingrediënten vind je hier. Bron: uitliefdevoorjezelf.nl
Een bericht gedeeld door Carola Duijm (@carolas_foodcorner) op 17 Nov 2018 om 2:35 (PST)
Ook zo klaar, want je hebt er met dit recept van Carola maar een uurtje voor nodig. Zeef het bakmeel, koek en speculaaskruiden en bakpoeder boven een kom. Doe hier de basterdsuiker, zout en melk bij, snij de boter in blokjes en kneed deze door het bakmeel heen en kneed het tot het een soepel deegbal. Pak deze in huishoudfolie en leg het 30 minuten opzij. De rest lees je hier.
Lees verder onder de advertentie
Sint-appelkruimeltaart
De titel zegt het al: lekker en simpel – daar doen we het voor. Men neme: een ei, boter, suiker, bloem, speculaaskruiden, citroensap, kaneel, basterdsuiker, amandelschaafsel, natuurlijk appels en hup, je kunt aan de slag.
Sinterklaastaart
Nou ja, makkelijk, makkelijk. Toegegeven: het maken van deze taart is niet zo één, twee, drie gepiept, maar je kunt er wel nog dagen van eten. En, ook niet onbelangrijk, hij staat mooi op tafel.
Kan jouw kind niet tegen kriebelende labels in kleding? Of raakt het van slag als er plots iets verandert in de planning? Dan kan het zijn dat je kind hoogsensitief is. Natasja Ruysink is opvoed- en gedragsdeskundige en legt uit hoe je hoogsensitiviteit bij je kind kunt herkennen en geeft praktische tips om je kind […]
Iedere moeder heeft haar momentjes. Maar sommige blunders zijn té erg – of te hilarisch – om voor jezelf te houden. In de rubriek ‘Opgebiecht’ delen vrouwen hun grootste geheimen en gênantste momenten. Deze week Mireille, wiens man een plan heeft waar ze niet achter staat.
Anouk is trotse echtgenote van Erwin en mama van vier meiden: Aurélie (11), Emeline (8), Vieve (7) en Lilou (4). In hun levendige huishouden is het soms één en al chaos, maar liefde, gelach en spontane dansfeestjes voeren steevast de boventoon. Anouk deelt vol enthousiasme haar avonturen in het ouderschap.
Dingen uitproberen hoort er wel een beetje bij als je tiener bent. Alleen sommige tieners hebben er niet de handigste timing voor. Bijvoorbeeld een schoolpauze, waarna ze ziek worden in de klas. En dan word je moeder dus gebeld.
Patrick (54) is schrijver van romans en freelance tv-redacteur. Hij woonde over de hele wereld en heeft vijf kinderen. Voor zijn column put hij uit een oneindige bron van even herkenbare als opmerkelijke verhalen over het vaderschap.
De familie Deijs heeft de afgelopen tijd meer voor haar kiezen gekregen dan je iemand zou toewensen. In Een Huis Vol Herinneringen zien we hoe vader Marcel samen met een paar van zijn kinderen terugblikt op een periode die hun gezin behoorlijk door elkaar heeft geschud.