
Het is de Nationale Week Zonder Vlees, dus dat vraagt om een verrukkelijk recept. Zoals deze tortilla met tofu en avocado-srirachasaus, die romig, pittig én krokant is. En nog makkelijk te maken ook.
Ingrediënten
- 270 g tofu
- 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
- 2 el olie
- 0,5 Chinese kool
- 2 el geroosterde pinda's (optioneel voor een extra crunch)
- 0,5 bosje koriander
- 1 verpakking Santa Maria Tortilla Original Small (8-pack)
Avocado-sriracha
Article continues after the ad
- 2 avocado’s
- 1 limoen, het sap
- 0,5 bosje koriander
- 2 el sriracha saus
- zout
Lees ook
7x recepten die je in een kwartier op tafel zet >
Bereidingswijze
- Snijd de tofu in blokjes. Kruid de tofublokjes met Seasoning Mix en bak ze goudbruin in de olie.
- Doe alle ingrediënten voor de avocado-sriracha in een blender en mix tot een glad geheel. Breng op smaak met zout.
- Snijd de Chinese kool fijn.
- Grill de tortilla’s in een grillpan of verwarm ze in een koekenpan.
- Meng de sriracha van avocado met de Chinese kool en verdeel over de tortilla. Garneer met de krokante tofublokjes en strooi er wat geroosterde pinda’s en fijngesnipperde koriander over.
Bron: Santa Maria
Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >