korkante tofu tortillas recept

Het is de Nationale Week Zonder Vlees, dus dat vraagt om een verrukkelijk recept. Zoals deze tortilla met tofu en avocado-srirachasaus, die romig, pittig én krokant is. En nog makkelijk te maken ook.

Ingrediënten

Avocado-sriracha

Article continues after the ad
  • 2 avocado’s
  • 1 limoen, het sap
  • 0,5 bosje koriander
  • 2 el sriracha saus
  • zout


Lees ook
7x recepten die je in een kwartier op tafel zet >

 

Bereidingswijze

  1. Snijd de tofu in blokjes. Kruid de tofublokjes met Seasoning Mix en bak ze goudbruin in de olie.
     
  2. Doe alle ingrediënten voor de avocado-sriracha in een blender en mix tot een glad geheel. Breng op smaak met zout.
     
  3. Snijd de Chinese kool fijn.
     
  4. Grill de tortilla’s in een grillpan of verwarm ze in een koekenpan.
     
  5. Meng de sriracha van avocado met de Chinese kool en verdeel over de tortilla. Garneer met de krokante tofublokjes en strooi er wat geroosterde pinda’s en fijngesnipperde koriander over.


Bron: Santa Maria

 

 

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >