5x lunchen met kinderen in Hilversum

27.01.2020 09:11
lunchen Hilversum kinderen Beeld: Shutterstock

Een gezonde variant van de pizza, een pannenkoek of gewoon een lekkere tosti: dit zijn de fijnste lunchplekken in Hilversum waar kinderen ook welkom zijn.

Your Coffee

Fijn tentje waar ze natuurlijk ook gewoon thee hebben. Met een terras aan een autovrij plein is het de ideale plek voor een heerlijke lunch terwijl je kind lekker buiten speelt. Is het slecht weer? Binnen is er ook een speelzolder. Tussendoor kun jij je baby de fles geven, want Your Coffee heeft ook gedacht aan een magnetron voor het opwarmen van flesjes. 

Adres: Kerkstraat 38A, Hilversum
 

De Smidse

Hoe fijn: dit kindvriendelijke restaurant is iedere dag open – op zondag en maandag vanaf 12 uur en de andere dagen al vanaf 10 uur – en er is een speelhoek en uitgebreid kindermenu.

Adres: Oude Doelen 58, Hilversum
 

Lees ook:
4x succesvol lunchen met kinderen >

Beeld & Geluid

In de KinderRadioFabriek van media-instituut Beeld & Geluid leert je kind alles over de geschiedenis van de radio en mag hij zelf z’n eigen jingle inspreken of het radionieuws presenteren. Lunchen doe je er in het Grand Café, waarbij je ’s zomers heerlijk zit op het terras aan het water.

Adres: Media Parkboulevard 1, Hilversum
 

Tiramisu by George

Geen zin in een standaard clubsandwich? Bij Tiramisu by George maken ze lekkere panini’s en salades. Of ga voor de Pinsa: het gezonde alternatief voor de pizza. Wat je ook kiest: Italiaans is natuurlijk altijd lekker, ook voor je kinderen. Al bestaat de kans dat je die aan tafel moet slepen, want beneden is een speelkelder met ballenbak.

Adres:  Koninginneweg 101, Hilversum
 

Pannenkoekenhuis De Vuursche Boer

Wordt het de Oud-Hollandse, de Japanse of de Vuursche Boer-pannenkoek? Al serveren ze bij dit authentieke pannenkoekenhuis vlakbij Hilversum natuurlijk ook gewoon die met appel of spek. Na de lunch kun je even verderop midgetgolfen of een fijne wandeling maken in de bossen van Lage Vuursche.

Adres: Dorpsstraat 34-36, Lage Vuursche

 

Nog meer culinaire tips? Volg ons op Facebook en Instagram.