5x lekker lunchen met kinderen in Den Haag

13.01.2020 11:01
lunch Den Haag Beeld: Shutterstock

Gezellig met je kinderen naar Den Haag? Strijk dan neer in één van deze leuke zaakjes: je kunt er lekker lunchen en je koters kunnen zich er prima vermaken.

Paviljoen Malieveld

Poffertjes, pannekoeken, warme wafels… wat hier op de kaart staat, is wa-ter-tan-dend lekker. En extra fijn: het ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station, direct aan het Malieveld. Ideaal dus als je een dagje naar Den Haag gaat met de trein.

Waar: Koekamplaan 6, Den Haag

Kicking Horse Café

Je kind zit met z’n neus tussen de boeken, jij geniet van een heerlijke cappuccino. Het Kicking Horse Café behoort namelijk bij boekhandel Paagman, waar ze een grote kinderboekenafdeling hebben. Iedere eerste woensdag van de maand is er trouwens ook een leuk kinderkookcafé.

Waar: Frederik Hendriklaan 217, Den Haag
 

Lees ook:
Lekker en gezond: lunchtips in de buitenlucht >

Koffie en Kind

Nou ja, de naam zegt het al: kinderen zijn hier meer dan welkom. Verwacht er geen uitgebreide lunches, maar gewoon een lekkere boterham of een croissantje. Je kind kan zich heerlijk uitleven in de speelhoeken, bij de treintafel of z’n eigen ‘lunch’ maken in het keukentje. Bij mooi weer kan er gespeeld worden in de natuurtuin en de zandbak.

Waar: Laan van Poot 38, Den Haag

 

Pluk!

Huisgemaakt, vegetarisch, biologisch en producten van eigen bodem: dat vind je bij Lunchroom Pluk. Voor kinderen worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en van mei tot september mag je er je eigen aardbeien en ander klein fruit plukken.

Waar: Loosduinse Hoofdstraat 1184a, Den Haag

 

Boomhuttenclub

Wees gewaarschuwd: als je hier naar binnen gaat, bestaat de kans dat je je kind er niet meer weg kunt slepen. De Boomhuttenclub is namelijk dé plek voor kleintjes, want er is een enorme binnenspeeltuin met natuurlijke materialen. Vanuit het café met glazen wand houd je je kroost gemakkelijk in de gaten.

Waar: Boekhorststraat 47, Den Haag

 

Nog meer uittips? Volg ons op Facebook en Instagram.