‘Mijn go-to slaapmiddel: online shoppen en Insta-scrollen’

22.01.2023 13:06
solo-vakantie misbaar zijn gaf me rust Beeld: Unsplash

De aanschaf van antistralingsstickers, zonder beha de straat op en waar ligt die telefoon nou toch? Slaapgebrek doet vreemde dingen met de mens, daar weet deze moeder alles van.

Monique (32): “Helaas zijn wij niet gezegend met goede slapers als kinderen. Mila (5) rent iedere avond vanuit haar bedje naar ons en ligt het liefst aan mij vastgeplakt. Lewis (3) heeft veel last van nachtmerries waardoor ik vaak uren in de weer ben om hem te rustig en weer in slaap te krijgen. Het gevolg is dat ik bij ieder geluid wakker schrik en ook halve nachten op ben.

Lees ook – Logeerpartijtjes: ‘Hij schreeuwde om half vier het hele huis bij elkaar’ >

Slaapmiddel

Mijn go-to slaapmiddel: online shoppen en Insta-scrollen. Slaapdronken aankopen zijn me dan ook niet vreemd. Midden in de nacht schaf ik de gekste dingen aan. Zo werd ik verleid door een Insta-advertentie van een sticker die je op je mobiel plakt tegen straling. Ik kocht er direct zes voor iedereen om me heen, want wie wil er nou straling?! Ze zitten nog steeds onaangeraakt in een doos.

“Midden in de nacht schaf ik de gekste dingen aan”

Het ergste is dat ik negen van de tien keer vergeet wat ik heb gekocht. Laatst werd er een nieuwe kinderstoel bezorgd. Ik wist echt niet meer dat die ’s nachts had afgerekend. Mijn score van vannacht? Kerstballen, pyjama’s voor de kinderen en het nieuwe kookboek van Jet van Nieuwkerk…”

Dit artikel staat in het Kek Mama Winterboek 2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.