Nooit meer een druppel moedermelk verspillen: deze vrouw heeft dé truc

11.05.2021 13:06

Slaapdronken leg je in het holst van de nacht je borst aan het kolfapparaat. In die staat probeer je de vers getapte melk zonder knoeien van het flesje over te gieten naar het zakje. Dat is bijna zenuwslopender dan een koorddansen, want niets zo erg als knoeien met borstvoeding en er dan niks meer mee kunnen. Of nog erger: het flesje omstoten. 

Het overkomt iedere moeder die borstvoeding geeft wel een keer (of twaalf): moedermelk knoeien. Met een beetje pech zwiep je in de slaapdronken toestand zo het hele flesje met moedermelk en al omver. Dat gaat jou met deze truc van een TikTok-gebruiker Ashley Newton nooit meer overkomen. Ze bedacht een briljánte borstvoedingstruc waarmee je nooit meer een druppel verspilt.  Zo simpel en toch zo slim dat je zou willen dat je dit zelf had bedacht. 

Lees ook
Alles wat je moet weten over kolven (én de fijnste kolfapparaten) >

 

De truc is namelijk: je kolft meteen ín het zakje. In het zakje! Dus niks geen ingewikkelde capriolen meer met borstvoeding overgieten. Als je nu denkt: ‘Hoe dan? Mijn kolfapparaat kan dat echt niet’, zeggen wij: kijk en leer. 

 

@unlicensedtomom

DIY BREASTMILK Jewelry next? ##MakeItMagical ##Productivity ##pumpingmoms

♬ Teach Me How To Dougie – Classics Reborn

Yep. Zo simpel is het.

Geen wonder dat de video bijna twee miljoen views heeft duizenden comments van intens vermoeide moeders voor wie kolven vanaf nu nooit meer hetzelfde is. En dan hebben we ook nog al die moeders die dit véél eerder hadden willen weten. Dan maar onthouden voor de volgende? 

Bron: Motherly

 

Nog meer een briljante tip missen?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >