Kourtney Kardashian staat op het punt van bevallen (maar man Travis Barker deelt alvast de naam)

02.11.2023 10:14
Bron: Getty Images

Van spectaculaire onthullingen tot het kiezen van de ‘verkeerde naam’: de Kardashians hebben nogal een historie met babynamen. Voor Kourtney Kardashian en Travis Barker geen geheimzinnig gedoe: zij onthullen nu al de naam van hun ongeboren zoontje.

Kourtney Kardashian moet nog bevallen, maar haar man Travis Barker heeft alvast de naam van hun zoontje verklapt. In de podcast One Life One Chance vertelde hij dat het jongetje de naam Rocky krijgt.

Rocky Thirteen

Het is niet de eerste keer dat Barker het over de naam Rocky heeft. “Ik hou van Rocky Thirteen. Dat is de naam die ik de laatste tijd in mijn hoofd heb,” vertelde hij in juli in de serie Goat Talk. “Rocky George speelde gitaar voor Suicidal Tendencies. En 13 is gewoon het meest geweldige nummer aller tijden.” Zijn 17-jarige dochter Alabama Barker, die hij kreeg met Shanna Moakler, vond de naam Rocky geen succes en kwam met suggesties als Audemars, Milan en Patek.

Lees ook: Kylie Jenner ‘huilde onder de douche’ na het kiezen van de verkeerde naam voor haar zoon

Gezinsuitbreiding

De drummer laat in de podcast weten dat Kourtney ieder moment kan bevallen. “Waarschijnlijk komt hij in de eerste week van november,” aldus Barker. Het is het eerste kindje van Kourtney en Travis samen. Kourtney heeft al drie kinderen uit haar relatie met Scott Disick: Mason (13), Penelope (11) en Reign (8). Travis heeft twee kinderen met Shanna Moakler: Alabama (17) en Landon (20) en stiefdochter Atiana (24). Aan die enorme familie wordt binnenkort dus een kleintje toegevoegd.

Bron: NU.nl, ELLE