Kourtney Kardashian deelt heftig nieuws over ongeboren zoontje

06.09.2023 22:46
Bron: Getty Images

De zwangere Kourtney Kardashian deelt vandaag heftig nieuws op haar Instagram. De realitymom en ondernemer schrijft dat artsen haar ongeboren baby hebben geopereerd.

Het was een raadsel dat de hele wereld bezig hield: waarom verliet Travis Barker vroegtijdig de Blink-182 tour? Vandaag deelde Kourtney de werkelijke reden op haar Instagram: artsen hebben het leven van haar ongeboren zoontje moeten redden. Wat er precies met het kindje aan de hand was, is onbekend. Wel schrijft ze dat de baby nog veilig in haar buik zit.

Dankbaar

Bij een foto van twee handen – waarschijnlijk die van Kourtney en Travis – schrijft de moeder van (bijna) vier dat ze de doktoren die haar baby’s leven hebben gered voor altijd dankbaar zal zijn. “Ik heb drie hele gemakkelijke zwangerschappen gehad en was niet voorbereid op de angsten die je moet doorstaan als de baby in je buik met spoed geopereerd moet worden,” voegt ze eraan toe. “Ik denk niet dat je deze angst kunt gebruiken als je niet een soortgelijke situatie hebt meegemaakt. Ik heb heel veel respect voor moeders die tijdens de zwangerschap voor hun baby’s hebben moeten vechten.”

Kardashian is inmiddels thuis.