Hoera! Kourtney Kardashian en Travis Barker krijgen een…

26.06.2023 10:12
Bron: Getty Images

Slechts een week nadat Kourtney Kardashian (44) en Travis Barker bekendmaken dat ze hun eerste kind samen krijgen, maken de twee nu ook het geslacht bekend. Dat doen ze met een video op Instagram waar – uiteraard – Travis zélf voor het tromgeroffel zorgt.

In de video is te zien dat Kourtney bij Travis op schoot zit, achter het drumstel. Terwijl het stel elkaar verliefd aankijkt en vurig zoent, roffelt Travis op de drums. Achter de twee spuit blauwe confetti de lucht in: ze krijgen dus een zoon!

Magische dingen

Na een jarenlange vriendschap zijn Kourtney en Travis sinds 2020 samen. De twee zijn altijd open geweest over hun kinderwens en deelden de afgelopen jaren veel over hun IVF-traject.

Entertainment Tonight laat weten dat Kardashian in de wolken is met haar zwangerschap. Hun bron vertelt: “Kourtney en Travis zijn in de wolken. Deze zwangerschap gaat Kourtneys stoutste dromen te boven. Kourtney en Travis hebben het gevoel dat dit een van de meest magische dingen is die hen heeft kunnen overkomen en een compleet wonder. Ze zijn zo opgewonden en kunnen niet wachten om samen deze zwangerschap te ervaren, een baby ter wereld te brengen als een eenheid, en hun families uit te breiden en te laten groeien.”

Derde zoon

Voor Kourtney wordt het haar derde zoon. Met haar ex, Scott Disick, heeft ze al drie kinderen waarvan twee jongens: Mason (13) en Reign (8). Zij en Scott hebben ook een dochter, Penelope (10). Travis heeft met zijn ex-vrouw Shanna Moakler al een oudere zoon, Landon (19), een dochter Alabama (17) en stiefdochter Atiana (24).

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

Bron: Instagram