Kylie Jenner ‘huilde onder de douche’ na het kiezen van de verkeerde naam voor haar zoon

27.07.2023 20:24
Kylie Jenner Bron: Instagram Kylie Jenner

Het was maandenlang het grootste geheim op het internet: hoe heet de zoon van Kylie Jenner en Travis Scott? Met zijn eerste verjaardag werd zijn naam onthuld. Het mannetje heet Aire. Maar dat was niet de naam die hij bij zijn geboorte kreeg, toen heette hij Wolf. In de nieuwste aflevering van ‘The Kardashians’ vertelt Kylie hoe dat nou precies zit. 

In de finale van seizoen 2 bevestigde Kylie de naam: Wolf. Al wisten we toen ook al dat ze bezig was met een andere naam voor haar tweede kindje. In de laatste aflevering van seizoen 3 onthult ze dat ze inderdaad bezig is met het aanpassen van zijn naam. “Ik ben officieel begonnen met het proces om de naam van mijn zoon te veranderen”, vertelt ze. Op dat moment was zijn naam nog Wolf Jacques Webster.

Onder druk 

Ze vertelt dat ze in paniek de naam koos nadat hij was geboren. Wolf was een naam die niet eens op haar lijstje voor kwam. “We moesten de geboorteakte ondertekenen – anders registreren ze hem zonder naam of burgerservicenummer – dus ik voelde de druk om een naam te kiezen.” Het was Khloé die de naam Wolf voorstelde. Sinds juni is zijn naam ook wettenlijk gewijzigd.

Lees ook: ‘Wolf? Nee, toch niet: Kylie Jenner verandert naam van pasgeboren zoon’

Hormonen op hol

In de seizoensfinale aflevering is Kylie in gesprek met haar beste vriendin Stassie. Ze benadrukt aan haar vriendin hoe belangrijk het is om “goed na te denken over de naamkeuze voordat de hormonen tijdens de zwangerschap heftig worden”. Kylie legt uit dat die hormonen ervoor zorgde dat ze regelmatig in tranen uitbarstte en zich onzeker voelde over haar zoons naam. 

 “Ik wist niet dat postpartum me zo zou raken. Ik heb hem nooit Wolf genoemd. Nooit.” Nadat ze instortte onder de douche besefte ze dat Wolf niet bij hem past. “Wat heb ik zojuist gedaan? Wolf?”, vertelt de ster over dat moment. Als Stassie vraagt hoe ze het verder gaat doen, legt Kylie uit dat ze op zijn eerste verjaardag een post gaat plaatsen met zijn nieuwe naam. 

Die post verscheen op 2 februari van dit jaar op de socials van de realityster en ondernemer. 

@kyliejenner

happy birthday Aire. i love you

♬ you are my sunshine – christina perri