‘We betrapten de oppas halfnaakt met drie wildvreemden in ons huis’

21.02.2024 19:00
oppas naakt met vreemden in huis Beeld: Getty Images

Je kinderen vertrouw je natuurlijk niet aan de eerste de beste toe, maar zelfs als je de boel compleet vertrouwt, kan het misgaan.

Maxim (42): “We hadden haar nota bene geboekt via een officiële oppascentrale. Een pittig ding van een jaar of twintig dat al jaren op haar broertjes en zusjes paste. Klonk goed. Mijn collega trouwde en we zouden van vijf uur ’s middags tot één uur ’s nachts wegblijven. Geen probleem, zei ze. Met onze Benjamin van drie op haar arm zwaaide ze ons vrolijk uit.

Lees ook – ‘De oppas kust onze kinderen op de mond en ik vind dat heel ongemakkelijk’ >

Oppassen

Die avond werd mijn vrouw ziek. Verkeerde mossel gegeten of zo. Veel vroeger dan verwacht kwamen we thuis. Daar troffen we de oppas, een ander meisje en twee wildvreemde jongens aan. Halfnaakt. Condooms op de bank en de grond. Ze schrokken zich rot. De jongens renden met hun schoenen in de hand de deur uit. Ook de oppas maakte dat ze wegkwam. Je begrijpt, we hebben de hele kamer gesopt. Met heel veel bleekwater. En nooit meer gebruikgemaakt van een oppascentrale.”

Nooit meer

Renate (41): “‘Maar Christiaan wilde zelf alleen thuisblijven.’ Ik hoor het de oppas nog doodleuk zeggen. Ik dacht dat ik gek werd. ‘Hij is drie’, zei ik. ‘Hoezo laat je een driejarige alleen achter?’ Uiteindelijk bleek ze ruim drie kwartier weg te zijn geweest. Ik heb haar naar de keuken geroepen, betaald en gezegd dat ze nooit meer terug hoefde te komen. Ik krijg er nog koude rillingen van.”

 

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.