De oppas keek even niet: ‘Ons kunstgrasveld was veranderd in een golvend waterbed’

09.07.2022 10:53
oppas let even niet op water tuin zwembad Beeld: Unsplash

Je hebt kinderen die zich bij de oppas zo braaf gedragen dat ze uit zichzelf in bed gaan liggen en geen kik geven. En je hebt kinderen zoals die van Wendy (41).

Wendy (41) is getrouwd en moeder van Kai (9) en Faye (5).

“Het was een mooie zomerdag en mijn man en ik hadden een bruiloft, dus vroegen we ons buurmeisje Isa (16) om op te passen. Het was voor het eerst dat ze overdag kwam oppassen, maar we wisten zeker dat Isa dat wel aankon; Kai en Faye zijn immers dol op haar. De dag ervoor hadden we het zwembad in de tuin opgezet en met het vertrouwen dat ze een leuke dag zouden hebben vertrokken we.

Lees ook: ‘Mijn kinderen bleken de oppas te hebben ontslagen’ >

Geen greintje spijt

Tot Isa een paar uur later belde. Kai had de stop uit het zwembad weten te trekken en ons kunstgrasveld was veranderd in een golvend waterbed. Isa was helemaal in paniek.

“Hij keek er zelfs nog triomfantelijk bij”

Mijn man is snel naar huis geracet en heeft de boel gered én Kai stevig op zijn kop gegeven. Zijn enige commentaar op zijn actie: ‘Ik wilde Isa laten schrikken en dat is gelukt.’ Hij keek er zelfs nog triomfantelijk bij.”

Dit artikel staat in Kek Mama 03-2022.

 

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.