Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig

30.01.2021 22:23
baby_speen_kwijt
Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Om je te helpen met de aanschaf van de babyuitzet, hebben we een handige checklist gemaakt. Inclusief linkjes zodat je de boel in een paar clicks bestelt.

Kleding voor de babyuitzet

Kleding vormt natuurlijk de basis van de babyuitzetlijst. Het liefst koop je alles wat los en vast zit, want zeg nu zelf: die broekjes en shirtjes in maat mini zijn toch té schattig? Maar om te voorkomen dat de kledingkast van je baby straks uitpuilt (en de helft met prijskaart en al in de Zak van Max kan), een handig lijstje:

  • 6 rompers in maat 50 en/of 56 (of voor minibaby's maat 44 – maar dat weet je vaak pas na de geboorte)
  • 2 boxpakjes
  • 2 broekjes
  • 3 shirtjes
  • Een vest
  • Jasje
  • 4 paar sokken
  • 2 mutsjes

Babykamer

Van een schattig wiegje tot een fijne commode: er is niets leuker dan het inrichten van de babykamer. Maar vergeet vooral ook de hoeslakens, dekentjes en slaapzakjes niet.

 

Lees ook

Zo maak je een babybedje op >

 

Borstvoeding

Wil je graag borstvoeding geven? Dan is een voedingsbh superhandig. Ook onmisbaar: zoogcompressen om ervoor te zorgen dat je t-shirt niet onder zit. Oh, en dit kun je ook goed gebruiken:

 

Lees ook

Dit kost een zwangerschap gemiddeld >

 

Flesvoeding

Als het geven van borstvoeding niet lukt, of je kiest er bewust voor om je baby flesvoeding te geven, dan heb je dit nodig:

 

Verschonen

Luiers, luiers, luiers: je kunt er nooit genoeg van hebben. Maar ook deze producten zijn onmisbaar op de babyuitzet-checklist:

 

Babyuitzet voor in bad / verzorging

 

Onderweg

Luiers, billendoekjes, flesje, (oplos)melk, een setje schone kleding: ga je met een baby de hort op, dan heb je aan een simpel handtasje niet genoeg. Daarom selecteren wij de leukste luiertassen voor je. En natuurlijk autostoeltjes, draagdoeken, kinderwagens en campingbedjes.

 

Handig voor in huis

De meeste ongelukken gebeuren thuis. Je moet er niet aan denken dat het je kind betreft. Dus hoe zorg je voor kinderveiligheid in huis? Wij geven alvast 9 (en stiekem nog veel meer) tips.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >