9x de mooiste poppenwagens

05.11.2020 13:02
mooiste poppenwagens Beeld: Shutterstock

Van aankleden tot vader en moedertje spelen: met een pop komt de fantasie van je kind helemaal tot leven. Wij zetten de leukste poppenwagens op een rij.

Smoby Quinny


Boodschap doen met de kleine pop? Onderin deze kinderwagen van Smoby is genoeg ruimte voor wat koekjes en fruit. Bovendien bouw je ‘m gemakkelijk om tot buggy én kan de kleding worden afgenomen met een vochtige doek, zodat-ie mooi netjes blijft.

Je koopt deze poppenwagen hier.
 

Bayer Trendy


Een topwagen als je kind nog niet zo groot is, want het handvat kan gemakkelijk versteld worden. Verkrijgbaar in effen roze of met een hartjespatroon.

Hier bestel je ‘m.
 

Little Dutch

Het merk dat bekend staat om kwalitatief, houten speelgoed, heeft natuurlijk ook een prachtige poppenbuggy in z’n assortiment. Dankzij het bloemetjespatroon een echte eyecatcher in het voorjaar, maar je kind racet er ongetwijfeld het hele jaar mee door de straat.

Hier koop je ‘m.
 

Bayer Buggy

Een fijn hebbeding – verkrijgbaar in meerdere kleuren – voor een heel zacht prijsje. Je vouwt ‘m zo op voor een logeerpartij bij opa en oma.

Bestel de buggy hier.
 

Lees ook:
Zó krijg je poppenhaar heel makkelijk schoon >

 

Howa

Heel zorgzame poppenouders willen natuurlijk alleen het állerbeste voor hun pop. Met deze wagen van Howa leggen ze ‘m volledig in de watten: erin ligt een zacht matrasje en de buitenkap beschermt tegen de zon.

Je koopt ‘m hier.
 

VTech

Een alleskunner, kunnen we wel zeggen. Deze poppenwagen kun je namelijk omvormen tot een eetstoeltje en een bedje, maar je kind steekt er ook nog wat van op: dankzij meer dan negentig geluidjes en melodietjes leert-ie alles over cijfers, letters en vormen.

Je koopt ‘m hier.
 

Playwood

Heerlijk oldschool, deze rieten wagen. Hij is bekleed met roze of rode stippen bekleding en een dekentje en kussentje wordt bijgeleverd. Houd er wel rekening mee dat de duwstang niet verstelbaar is.

Hier te bestellen.
 

SFC Toys

Op zoek naar iets bijzonders? Dan ga je voor deze wagen in de vorm van een moedergans: lief, stevig en voorzien van een beweegbare kap.

Je koopt ‘m hier.
 

Bandits and Angels

Deze Classic Angel heeft alles wat een echte kinderwagen ook heeft: van zwenkwielen tot een bijpassende luiertas. Het is dat-ie maar 80 centimeter hoog is, anders zou je zo je eigen baby erin leggen en op pad gaan…

Je koopt ‘m hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >