Van barbecue tot poppenhuis: 7x het leukste speelgoed voor peuters

13.08.2020 07:12
speelgoed peuters Beeld: Shutterstock

Je peuter is volop bezig zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en speelgoed helpt hem daar een handje bij. Wij zetten een paar leuke items voor je op een rij.


Barbecue

Ruik je ze al, die heerlijke worstjes? Met deze barbecue tovert je kind in een handomdraai de lekkerste spiesjes, worstjes en hamburgers op tafel.

Je koopt ‘m hier.

 

Poppenhuis

De keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer: bij dit houten poppenhuis vind je meubels voor iedere plek in huis. Goed voor urenlang speelplezier.

Je koopt het huis hier.

 

Nijntje spellendoos

Handig: in deze spellendoos van Nijntje vind je maar liefst zes spellen tegelijk, zoals memory, kwartet en een dobbelsteen puzzel. Wie wint van familie Pluis?

Koop het spel hier.
 

Lees ook:
Het leukste buitenspeelgoed voor kinderen >

 

IJscokar

Plaats een kaart in de kassa en maak de bestelling voor de dieren klaar: welke smaak ijs gaat het worden? Inclusief verschillende melodietjes en gezongen liedjes.

Je koopt de ijscokar hier.

 

Picknickset

Boterhammen, koekjes, fruit, bordjes en bestek: in deze picknickmand vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde picknick. Alleen nog even een rustig plekje opzoeken in het park.

Je bestelt de set hier.

 

Kleurentorens

Met deze leuke torens leert je kind kleuren herkennen en oefent hij met z’n fijne motoriek. Lukt het om de zes gekleurde kralen op elkaar te stapelen in de juiste volgorde?

Koop het spel hier.

 

Bakset

Vind je kind het leuk om samen met jou te bakken? Dan valt deze bakset ongetwijfeld in de smaak. Hij kan er de lekkerste taarten en koekjes mee maken en meteen z’n vaardigheden oefenen voor het echte werk.

Hier bestel je de set.

 

 

Nog meer tips voor leuk en leerzaam speelgoed?
Volg ons op Facebook en Instagram >