In samenwerking met Kek Mama

Samen spelen in het najaar doe je zo

06.11.2023 09:35

Donkere dagen, regenachtig weer en koude temperaturen; het najaar is begonnen. En terwijl de regen tegen de ruiten striemt vermaakt het hele gezin zich binnen met oergezellige games. Niks geen saaie weekenden of eindeloze schoolvakanties, want met de leuke spellen van Nintendo Switch wordt iedereen blij.

Willen jouw kinderen ook altijd tegelijk met hetzelfde spelen? Met de Nintendo Switch is dat geen probleem. Op elke Nintendo Switch zitten namelijk twee Joy-Con-controllers, maar je kunt er ook meerdere op aansluiten. Zo kun jouw kinderen of je hele gezin altijd samen spelen. Nu alleen nog de horde nemen welk spel het gaat worden. Wij zetten de vier leukste opties voor je op een rij;

1. Samen op avontuur

Mario of Luigi zijn nooit ver weg in Super Mario Bros. Wonder. Kies je favo personage en laat je in deze allernieuwste Mario game verrassen door alle nieuwe power-ups en de wonderbloem. Hartstikke leuk voor je kinderen, maar zeg eens eerlijk: hier word je zelf toch ook bloedfanatiek van?

2. Voor de fanatiekeling

Ben jij klaar voor wat extra beweging? Met Nintendo Switch Sports kun jij je hele familie uitdagen voor een fanatieke bowling wedstrijd of speel je in het dubbelspel tennis in teams tegen elkaar. Je komt echt in beweging, want je bestuurt je personage met je lichaam. Voor welke sport gaan jullie? Wordt het bowlen, tennis, voetbal, zwaardvechten of iets anders?

3. Sneller dan het licht

Vanaf het eerste piepje dat je wekker (of kind) ’s ochtends geeft tot het moment dat je hoofd ’s avonds je kussen raakt ben jij de hele dag aan het racen. Maar hoe je het er echt op de racebaan vanaf brengt? Ontdek het in Mario Kart 8 Deluxe. Met dank aan de dagelijkse training genaamd moederschap, maak jij je kinderen zo in en scheur jij als eerste over de finish.

4. Tijd voor een feestje

Waar is dat feestje? Hier, in de woonkamer! Met het bordspel Super Mario Party viert iedereen feest; van kleuter tot oma kan meedoen. Neem het tegen elkaar op in één van de tachtig minigames. Wie kronen jullie aan het eind van de reeks tot de onbetwiste spelletjes kampioen?

Met Nintendo Switch hoeft niemand zich dit najaar te vervelen. Klik hier voor de nieuwste games en beleef de leukste momenten met je gezin!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nintendo.