In samenwerking met Kek Mama

Kek’s favoriete schoencadeautjes: hier vind je het allemaal!

07.11.2023 12:01

Breng de magie van Sinterklaas en zijn pieten tot leven met deze vier geweldige ideeën om schoencadeautjes op een originele manier te geven. Trek die mijter recht, zet je beste pietenmuts op en aan de slag.

Enne, de leukste en goedkoopste schoencadeautjes waarmee je aan de slag kunt, scoor je natuurlijk bij Lidl.

Verstop de cadeautjes

Maak van het vinden van de schoencadeautjes een avontuur! Verstop ze door het hele huis en maak er een speurtocht van. Geef aanwijzingen in rijmpjes zoals Sinterklaas dat zou doen. Je kinderen zullen vol enthousiasme door het huis rennen, op zoek naar hun cadeautjes.

Laat een spoor achter

Om nog meer magie toe te voegen aan het verrassingselement, kun je een spoor van pepernoten of chocolademunten achterlaten dat leidt naar de plek waar de cadeaus verstopt zijn. Het zal lijken alsof Sinterklaas persoonlijk langs is geweest! Tip: bij Lidl vind je heerlijk snoepgoed van Favorina, allemaal 100% fairtrade. De allerlekkerste kruidnoten, allerlei soorten chocoladeletters, maar ook heerlijk gevulde speculaas, marsepein en nog veel meer!

Een persoonlijke boodschap

Schrijf een handgeschreven brief namens Sinterklaas of een van zijn pieten en leg deze bij de cadeautjes. Vertel hoe trots ze zijn op alle goede dingen die je kind dit jaar heeft gedaan en hoeveel plezier ze hebben gehad tijdens hun bezoek aan jouw huis.

Maak er een thema van

Creëer een specifiek thema voor elk schoencadeautje. Bijvoorbeeld een knutselpakket voor de kleine kunstenaar, een bal voor de sportliefhebber of een boek voor de boekenwurm. Dit maakt het niet alleen leuker om uit te pakken, maar laat ook zien dat Sinterklaas echt aandacht heeft besteed aan de interesses van je kind. Maar ook de fans van Paw Patrol en Playmobil (welk kind niet?) kunnen hun hart ophalen.

Ben jij ook op zoek naar het perfecte cadeautje voor in de schoen van je kinderen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Lidl heeft meer dan 450 (!) geweldige cadeaus voor Sinterklaas. En ook je snoep en strooigoed scoor je bij Lidl, met al het lekkers van Favorina. Heel handig dus, het goedkoopste snoep- en speelgoed onder één dak!

Kijk hier voor alle sinterklaasproducten. Kom elke woensdag naar Lidl voor de nieuwste speelgoedartikelen, maar wees er snel bij, want op=op!

Bekijk het Sinterklaas Magazine hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lidl.