‘Midden in de drukke ontbijtzaal vroeg ze: ‘Papa, vind je dat nu fijn met jouw piemel op mama’s buik?”

24.12.2022 14:53
midden in ontbijtzaal grappig Beeld: Getty Images

De drukte en winterdepressie even aan de kant zetten, een pak sneeuw buiten de deur en veel tijd voor elkaar. Niet alleen de zomermaanden laten het libidokwik stijgen.

Nadine (40), moeder van Rosalieve (10), Job (7) en Marilou (5):

“De laatste tijd kamp ik als gevolg van een enorme winterdepressie met stemmingswisselingen. Hierdoor ben ik de ene keer vrolijk en gezellig en heb ik wel drie keer in de week zin in seks. Maar er zijn ook langere periodes waarin ik me niet lekker voel en ze dat thuis merken. Ik lig lusteloos op de bank, kan weinig van de kinderen hebben en heb veel conflicten met mijn man Frederik waardoor we soms maanden amper vrijen.

Afgelopen wintersportvakantie in Frankrijk had ik toevallig een goede periode. We genoten als gezin enorm van elkaar. Ik merkte dat de kinderen blij waren dat ik mijn oude zelf was. Ook zat ik in een fijne libido-flow en we namen het er ’s avonds uitgebreid van. Frederik en ik waren net intensief bezig toen mijn oudste dochter, die in de kamer naast ons lag, bezorgd op de deur klopte: ‘Mama, ik hoor je roepen, is alles wel goed?’”

Lees ook – Van reuzenrad tot opblaasbootje: dít zijn de gekste plekken waar jullie seks hadden >

Betrapt

Carin (34), moeder van Amber (11) en Sophie (9):

“Op weg naar de Italiaanse Dolomieten stopten we voor een nacht in een hotel. Met zijn allen op een kamer vonden de meiden het einde. Net als Dennis en ik deelden Amber en Sophie een tweepersoonsbed. We lagen er allemaal al vroeg in, zodat de meiden op tijd konden slapen. Maar om 20.30 uur waren Dennis en ik nog lang niet moe en hadden we best zin in een vrijpartij.

“We deden het zo voorzichtig en geruisloos mogelijk. Blijkbaar toch niet voldoende”

Na een uur ongeduldig wachten, meenden we wel even te kunnen seksen. We hoorden luid gesnurk naast ons en dachten dat de meiden diep in slaap waren. We deden het zo voorzichtig en geruisloos mogelijk. Blijkbaar toch niet voldoende. De volgende ochtend zitten we aan de ontbijttafel, vraagt Sophie midden in de drukke ontbijtzaal: ‘Papa, vind je dat nu fijn met jouw piemel op mama’s buik?’”

Dit artikel staat in Kek Mama 12-2022, verkrijgbaar in de winkel vanaf 29 november.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.