‘Elk jaar huren we een vakantievilla om met een bevriend stel te vrijen’

08.08.2022 18:39
seks vakantievilla met bevriend stel Beeld: Unsplash

Stiekem seks in doodse stilte terwijl de camping slaapt of een grote vakantievilla huren in het zuiden van Europa om met een bevriend stel te rollebollen. Deze moeders weten precies wat ze nodig hebben voor een leuke vakantie.

Angelique (38): “Dankzij de vakanties met onze dochters van vier en zes hebben mijn vriend en ik een nieuwe vorm van erotiek ontdekt: stiekem doen. Snel in ons slaapcompartiment van de tent wanneer de kinderen met vriendinnetjes buitenspelen, even snel onder de campingdouche, in doodse stilte wanneer de camping slaapt.

“Het idee dat iedereen ons kan horen. Die extra spanning: reuze opwindend”

En in dat laatste zit ’m de opwinding voor ons: het idee dat iedereen ons kan horen en we heel stil moeten doen. Die extra spanning: reuze opwindend.”

Lees ook – Laila en haar man doen aan partnerruil: ‘Het is voor ons vriendschap met iets speciaals’ >

Lekker spelen

Romée (36): “Eén keer per jaar huren wij een grote vakantievilla in het zuiden van Europa met een bevriend stel met wie we soms ook vrijen. Hun kinderen zijn even oud als de onze, dus voor iedereen betekent het een droomvakantie.

“Voor iedereen betekent het een droomvakantie”

Voor de kinderen omdat ze dik twee weken met vriendjes in het zwembad kunnen spelen, voor ons omdat we, nou, precies hetzelfde doen – maar wel als de kleintjes slapen.”

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.