Op en top zomer: zo maak je de lekkerste milkshakes

07.07.2023 16:11
milkshake recepten zomer Beeld: Shutterstock

Met deze milkshakes is de zomer in je tuin of op je balkon nu al begonnen. En nog fijner: je maakt ze in een handomdraai.

KitKat milkshake

Zodra je kind deze geproefd heeft, slurpt hij zó het hele glas leeg. Het recept vind je hier.

Vanille milkshake

Met vier bolletjes vanille-ijs, melk en vanillesuiker zet je in een paar minuten deze heerlijke milkshake op tafel. Rietje erin en genieten maar.

Lees ook:
Heerlijke zomerse salade met kokos, feta en watermeloen >

Stroopwafel milkshake

Jazeker, die smaakt net zo lekker als-ie klinkt. Enne… Hollandser kan natuurlijk niet. Je maakt ‘m zo.

Avocado milkshake

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OVERHEERLIJK SHAKE RECEPT + WINACTIE!??? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Avocado-fans en shake lovers, maak je klaar voor dit lekkertje! Binnen een paar minuten is deze tasty, verkoelende en romige avocadoshake zo drink klaar. Jullie weten dat ik echt van de avocado’s of liever gezegd van de avocadoshakes ben, maar dit is wel één met een bijzondere en unieke twist: Speculaaskruiden! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het is een volledig puur, zoutvrij en smaakvolle melange die de avocadoshake naar een nieuw level tilt. De toevoeging van deze nieuwe Speculaaskruiden aan de romige shake zijn een verwenning voor jouw smaakpapillen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wat heb je nodig? – 2 rijpe avocado’s – 1 eetlepel vanillesuiker – 200 gr vanille roomijs – 1 tl Speculaaskruiden (Euroma Original Spices) – 300 ml melk ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Garnering (optioneel): – witte chocolade – sprinkels – Speculaaskruiden (Euroma Original Spices) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bereidingswijze: Snijd eenvoudig de avocado door twee, verwijder de pit en schep de avocado in de blender. Voeg de melk, vanillesuiker, vanille roomijs op en een theelepel Speculaaskruiden toe. Even blenden en ja hoor: klaar is je heerlijke avocadoshake! Super eenvoudig en mega lekker. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUN PART: Wat kun je winnen? Je kunt leuke en duurzame keramische potjes van @euroma_nl winnen. Hoe doe je mee? Het is echt heel simpel, just tell me welke kruiden jij het lekkerst vindt en doe het volgende; 1. Volg @euroma_nl en @kookmutsjes.? 2. Like deze post.♥️ 3. Tag hieronder 3 foodies die van specerijen houden of simpelweg jouw avocado-buddies.?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dus als je van koken en bakken houdt en heel graag zo’n kruidige pakket wilt winnen, doe dan gezellig mee! Tip: Vergroot je kansen en laat je vriendenkring meedoen voor jou. @blijfontdekken ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kookmutsjes #winactie #euroma_nl #avocado #shake #sharingiscaring

Een bericht gedeeld door Najat’s LaCasa ??‍? (@kookmutsjes) op

 
Daar worden we blij van: een milkshake die verrukkelijk is, maar door de avocado ook nog een beetje gezond. En de zomerse sprinkels langs de rand van het glas maken ‘m helemaal af. Volg het recept in de Insta-post.
 

Aardbeien milkshake

In dit lijstje mag deze klassieker natuurlijk niet ontbreken. Haal de roomijs, slagroom en zomerkoninkjes maar vast in huis en doe je best om niet alvast te snoepen terwijl de mixer het werk doet.

Nog meer zomerse recepten?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >