Deze theatervoorstellingen wil je niet missen deze winter

09.12.2022 12:01
Theatervoorstellingen winter Beeld: Margot de Heide – Erik of het klein insectenboek

Terwijl buiten de temperatuur daalt, warmt de cast zich binnen op. Deze familievoorstellingen zijn hartverwarmend mooi volgens kidsproof.nl.

Wist je dat je op kidsproofplus.nl alle leuke uitjes vindt die geschikt zijn voor kinderen met een beperking? We hebben een hartje (♥) gezet bij de uitjes die extra toegankelijk zijn.

De avonturen van Erik

Je komt oren en ogen tekort bij deze vrolijke familievoorstelling vol livemuziek en prachtige beelden. Volg de bizarre avonturen van Erik, een fantasierijk jongetje dat als vlieg in stadspark Wolleweide terechtkomt. Met actuele en belangrijke thema’s zoals het dierenrijk en klimaatverandering.

hnt.nl

Gouden ticket ♥

Bemachtig je (gouden) ticket voor de spectaculaire musical Charlie and the Chocolate Factory. Hier komt Roald Dahls populairste boek tot leven. Het verhaal neemt je mee naar de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka.

charliedemusical.nl

Lees ook – 4x naar een kasteel in de kerstvakantie >

Winterkost

Neem eens een kijkje bij Theaterjeugdfestival Winterkost. In de kerstvakantie zijn er in De Lieve Vrouw in Amersfoort, Theater Kikker en Bibliotheek Neude in Utrecht en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn volop ontroerende en avontuurlijke voorstellingen te zien. Goede kost, al voor kinderen vanaf 3 jaar.

lievevrouw.nl

 

Gek op theater? In de uitagenda op kidsproof.nl vind je van alle theaters in jouw regio de mooiste familievoorstellingen.