Zó maak je zelf de lekkerste (en mooiste) ijsjes
Met de zomer voor de deur is niets lekkerder dan een waterijsje of hoorntje met Italiaans schepijs. Hoef je niet voor in de rij te staan bij de ijssalon – met déze recepten maak je ze gewoon zelf.
Fruitlolly’s
In veel ijsjes is het fruit gepureerd, maar als je de stukjes heel laat – zoals in dit recept – ziet het er extra gaaf uit. En de smaak is er zeker niet minder om.
Sinaasappel(ijsje) in de schil
Voor als je ijsbolletje eens op een andere manier wil presenteren dan op een hoorntje of in een bakje. Met dit recept maak je je eigen sinaasappelijs (zonder machine) en die eet je vanuit de schil.
Lees ook:
Wetenschappelijk bewezen: ijsjes eten maakt je gelukkiger en slimmer >
Tropisch feestje
Deze tropische traktaties zijn eigenlijk te leuk om op te eten, toch? Je bestelt ze hier. Vul de vormpjes, een paar uur in de vriezer en smullen maar.
Passievrucht-ijsjes
Suikervrij
Nóg gezonder: aardbeienijsjes zonder suiker. Hier lees je hoe je ze maakt.
Nog meer recepten voor de zomer?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >