Snijd de ui, knoflook en rode peper fijn. De tomaten snijd je in parten. Los de bouillon alvast op in 250 ml heet water zodat je die straks kan gebruiken.
Zet een hapjespan op het vuur met een scheut olijfolie. Bak hierin de ui, knoflook en rode peper op laag vuur voor ongeveer drie minuten. Voeg nu de tomatenpuree toe en roer goed door. Voeg ook de tomaten toe en bak deze mee tot ze zacht beginnen te worden. Dit duurt ongeveer drie minuten.
Nu voeg je de kokosmelk en de opgeloste bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en voeg dan ook de pasta toe. De pasta kook je gaar in de kokosmelk. Na ongeveer 10 minuten is de pasta gaar. Controleer dit even voordat je de spinazie in delen toevoegt en voeg eventueel extra water toe als blijkt dat de pasta nog niet gaar is. Roer de spinazie door de pasta totdat hij slinkt.
Als alle spinazie is geslonken is de pasta klaar!
Mede mogelijk gemaakt door (de zusjes) Lucy en Rosa van Your Meal Planners.
Meer heerlijke recepten nodig? Volg ons op Facebook.
Iedereen weet: stilte bij kleine kinderen is altijd een slecht teken. Ze doen geheid iets wat niet mag. En dan zijn er nog gradaties in ‘wat niet mag’. Shannon viel stijl achterover door deze actie van haar peuter Ted.
Iedere moeder heeft haar momentjes. Maar sommige blunders zijn té erg – of te hilarisch – om voor jezelf te houden. In de rubriek ‘Opgebiecht’ delen vrouwen hun grootste geheimen en gênantste momenten. Deze week Charlotte, die regelmatig een verkeerde leeftijd krijgt aangemeten.
Soms zijn de grootste levenslessen verpakt in kleine, intieme momenten. Voor Maxime Meiland was dat het moment waarop ze haar dochtertje Claire vertelde wie haar biologische vader is.
Laurie (38) is orthopedagoog, opvoeddeskundige en moeder van zoons Dex (8) en Otis (3). Sinds vorig jaar woont ze met haar gezin in Kaapstad. In haar column schrijft Laurie over haar ervaringen van het emigreren met twee jonge kinderen, het leven in Zuid-Afrika en de hoogtepunten en worstelingen van het ouderschap.