Voor bij de borrel: 7x de lekkerste kersthapjes

17.12.2020 13:52
lekkere kersthapjes borrel Beeld: Getty Images

Nootjes en zoute sticks zijn heerlijk, maar de kerstdagen vragen natuurlijk om iets bijzonders bij de borrel. Check daarom dit lijstje met de lekkerste kersthapjes (en trek die fles wijn maar vast open).

Mini-aardappel met garnalen

Zo lekker, je zou er wel tien van op kunnen. Gebruik mini-krieltjes en Hollandse garnalen en volg de stappen in de Insta-post.

 

Feestelijke prikkers

Iets lekkers op een stokje: doet het altijd goed bij kinderen. Maak verschillende soorten en gebruik voor de feestelijke touch een speciale kerstprikker, zoals deze.

 

Kerstkrans

Deze worstjes zijn in een handomdraai gemaakt en liggen er als krans prachtig bij. Moet je alleen even je kind in bedwang zien te houden, anders zijn ze binnen vijf minuten van tafel.
 

Lees ook:
Heerlijke recepten (én handige survivaltips) voor een onvergetelijk kerstdiner met kinderen >

 

Oh denneboom

Het leven kan zo simpel zijn: een stukkie worst, een courgette snijden met de kaasschaaf en kaas uitsteken met een stervormpje. 

 

Brie

Cranberries mag je met kerst natuurlijk niet overslaan. En ook als je ze al met het diner eet, moet je deze hapjes even proberen. Ze klinken al overheerlijk – bladerdeeg met brie en cranberry – laat staan hoe ze smaken.

 

Rosbiefrolletjes

 
Even rollen, wat pijnboompitten en parmezaan erover strooien en je hebt een heerlijk Italiaans kersthapje. Buon Natale!
 
 

Gevuld eitje

 
Knoflook, paprika, zalm en granaatappel: een verrassend lekkere combi. En minstens zo fijn: je kunt ze een paar uur van tevoren maken (lees hier hoe) en in de koelkast bewaren.
 
 

Nog meer tips voor heerlijke feestdagen?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >