Hier moet je zijn voor de lekkerste pannenkoeken rondom Eindhoven

23.09.2020 15:22
pannenkoekenrestaurant eten Eindhoven Beeld: Shutterstock

Van de Proeftuin tot De Clown: in één van déze restaurants moet je zijn als je een dagje Eindhoven wilt afsluiten met een lekkere pannenkoek.


Pannenkoekenhuis De Proeftuin – Eindhoven

Ben je ooit al met je kinderen naar een pluktuin geweest? In Eindhoven kun je je eigen appels en peren plukken in de boomgaard en daarna eet je een heerlijke pannenkoeken in De Proeftuin. Ook een leuke plek voor kinderfeestjes: kinderen lopen een speurtocht en smullen daarna van een zelf versierde pannenkoek.

Adres: Oirschotsedijk 14a, Eindhoven

 

Hans en Grietje – Geldrop

Kan natuurlijk niet anders, of in dit restaurant zijn de pannenkoeken vernoemd naar sprookjes. Maar naast de Gelaarsde Kat, Roodkapje en Sneeuwwitje kun je er ook terecht voor enkele vlees- en visgerechten. Let op: alleen geopend van woensdag t/m zondag.

Adres: Langstraat 2B, Geldrop 
 

Nog meer tips voor leuke uitjes?
Volg ons op Facebook en Instagram >

Familierestaurant De Clown – Leende

Met bijna tweehonderd pannenkoeken op de kaart, ben je hier wel even zoet met kiezen. Ondertussen vermaakt je kind zich buiten op de speeltoestellen of het springkussen.

Adres: Valkenswaardseweg 31A, Leende

 

Herberghe De Coeckepanne – Lierop

Zoet, hartig of één van de specials: welke pannenkoek je hier ook eet, je wil ongetwijfeld een tweede. De pannenkoeken van dit restaurant worden namelijk traditioneel op open vuur gebakken en zijn bekend in de hele regio. Oh, en wel zo handig: elke variant is ook in een klein maatje bestellen.

Adres: Van Dongenstraat 1, Lierop

 

D’n Kleine Dommel – Nuenen

Dé plek om een leuk uitje te combineren met een heerlijke pannenkoek. Want vlakbij d’n Kleine Dommel vind je natuurgebied de Urkhovense Zegge, waar je heerlijk kun fietsen en wandelen, maar je vindt er ook dierentuin Dierenrijk.

Adres: Collseweg 47a, Nuenen