Hier eet je de lekkerste pannenkoeken in de buurt van Den Bosch

05.08.2020 12:12
lekkerste pannenkoeken in de buurt van Den Bosch Beeld: Shutterstock

Ga je een dagje naar Den Bosch met het hele gezin, dan is het bij een van déze pannenkoekenrestaurants smullen bij de lunch of het diner.

PannenkoekenGoed – Den Bosch

Met deze naam kan het natuurlijk niet anders dan dat je hier een goede, lekkere pannenkoek eet. Leuke specials op de kaart: de knuffelpannenkoek en drie gekleurde pannenkoeken (roze, groen en oranje) om te delen.

Adres: Ketsheuvel 7, Den Bosch

 

De Pannekoekenbakker – Heusden

Vlakbij Den Bosch ligt restaurant De Pannekoekenbakker in Heusden. Daar vind je niet alleen een heerlijk menu, maar kan je kind ook lid worden van de Kids Club en sparen voor leuke cadeautjes zoals een Pannenkoekenbakker-rugzak.

Adres: Vismarkt 4, Heusden

 

Lees ook:
8x Den Bosch met kinderen: dit zijn de leukste uitjes >

 

Pannenkoekenhuis het Wonderbos – Cromvoirt

Hier vind je op de kaart een speciaal gedeelte voor kinderen tot 10 jaar, met een enorme keuze aan naturel pannenkoeken, maar ook fruit- en feestpannenkoeken, bijvoorbeeld met M&M’s en spekjes. Hartig kan natuurlijk ook, of iets anders zoals een lekkere burger.

Adres: Loverensestraat 7, Cromvoirt

 

Pannekoekenhuys De Pimpernel – Berlicum

Als je hier één van de heerlijke pannenkoeken gegeten hebt (tip: kijk ook eens bij de verrukkelijke desserts), dan kun je een balletje slaan op de midgetgolfbaan of een tochtje maken met een huifkar.

Adres: Westkant 17, Berlicum

 

Pannûkoek – Vught

Dit pannenkoekenrestaurant bevindt zich in het historische Fort Isabella, een prachtige locatie in Vught. Naast pannenkoeken kun je er ook terecht voor de lekkerste pizza’s, pasta’s en nog veel meer.

Adres: Reutsedijk 4, Vught

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram >