Dit zijn de lekkerste pannenkoekenrestaurants (in de buurt) van Tilburg

07.10.2020 11:22
Tilburg pannenkoekenrestaurants Beeld: Shutterstock

Je kind is er altijd voor in, ze bestaan in tig varianten én je hoeft er niet lang op te wachten: genoeg redenen om een pannenkoek te eten. Op déze plekken eet je de lekkerste in Tilburg en omstreken.

Pannenkoekenhuis De Ontdekking – Oisterwijk

Weer of geen weer, hier vermaakt je kind zich altijd. Binnen kan hij z’n lol op met de speeltoestellen en de XBOX Kinect, buiten mag hij de reuzenglijbaan en trampolines onveilig maken. Extra leuk: kinderen krijgen na hun bestelling ducaten, waarmee ze een cadeautje mogen uitzoeken.

Houd er wel rekening mee dat gasten vanwege het coronavirus in shifts worden ontvangen.

Adres: Oirschotsebaan 12, Oisterwijk

 

De Pannekoekenbakker – Tilburg

Dagje shoppen in Tilburg? Eindig dan bij dit oude koetshuis, want daar eet je de lekkerste pannenkoeken van de binnenstad. Je vindt het restaurant in een steegje aan de grootste winkelstraat.

Adres: Heuvelstraat 40, Tilburg
 

Pannenkoeken Paradijs – Tilburg

Met meer dan 250 soorten pannenkoeken doet dit restaurant z’n naam eer aan. Heb je liever iets anders, dan vind je op de kaart genoeg alternatieven, van pasteitjes tot salades. Oh, en de ligging is ook niet mis: aan de speeltuin van het Reeshofpark.

Adres: Campenhoefdreef 13, Tilburg
 

Lees ook:
Tilburg met kinderen: dit zijn de leukste uitjes >

 

Het Ketelhuis Pannenkoekfabrique – Tilburg

Niet alleen een fijne plek om te combineren met een dagje safaripark Beekse Bergen, maar ook leuk voor kinderfeestjes. Boven vind je namelijk een grote speelzolder en de kinderen kunnen genieten van Fab en Riek, die samen in de Pannenkoekfabrique wonen en de lekkerste pannenkoeken verzinnen en proeven.

Adres: AaBe-straat 45, Tilburg

 

Uitspanning De Zeven Geitjes – Tilburg

Dat ze hier van kinderen houden, staat als een paal boven water. Naast de (water)speeltuin kun je er lasergamen, boogschieten en nog veel meer.

Adres: Reeshofdijk 18, Tilburg

 

Pannenkoekenrestaurant  De Financiën – Loon op Zand

Door het coronavirus moet je hier vijf pannenkoeken afstand houden, maar dat mag de pret niet drukken. Als je kind hier uitgesmuld is, heeft hij genoeg energie voor de speeltuin of een potje bubble golf. En wist je trouwens dat dit restaurant op een steenworp afstand van de Efteling ligt?

Adres: Kasteellaan 29, Loon op Zand

 

 

Nog meer tips voor leuke uitjes?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >