7x de lekkerste pannenkoekenrestaurants in de buurt van Arnhem

30.09.2020 09:02
lekkerste pannenkoekenrestaurants Arnhem Beeld: Shutterstock

Ga je met het gezin een dagje naar Arnhem, dan zul je je niet snel vervelen. Aan het einde van de dag kun je relaxen en genieten van een heerlijke pannenkoek in één van deze restaurants.

De Steenen Camer – Arnhem

Met z’n houten stoelen en prachtige balken aan het plafond is dit een pannenkoekenboerderij bij uitstek. Op de kaart vind je meer dan tachtig verschillende pannenkoeken en geen zorgen dat je kind hier lang stil moet zitten, want de boerderij is omringd met meters groene velden.

Adres: Hannesstraatje 2, Arnhem

 

Boerderij De Lande – Huissen

Een veganistische pannenkoek, of eentje gluten- en lactosevrij? Geen probleem bij dit restaurant. Een gewone pannenkoek kan natuurlijk ook, of ga voor één van de leuke wereldspecials: een pannenkoek met oosterse garnalen, Hongaarse goulash of Mexicaans gekruid gehakt.

Adres: Karstraat 91, Huissen

 

Pannenkoekhuis De Snippenhof

Gevestigd in het oude koffiehuis van het station, ligt dit pannenkoekenrestaurant perfect als je met het openbaar vervoer reist: op een steenworp afstand stap je uit bij station Duiven. Naast pannenkoeken kun je er ook terecht voor lekkere voorgerechten, een kleine selectie vleesgerechten en heerlijke toetjes.

Adres: Parallelweg 23, Duiven
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Pannenkoekenhuis Den Strooper – Arnhem

Ga je een dag je naar Burgers Zoo of fietsen in Nationaal Park de Hoge Veluwe? Dan sluit je de dag af in pannenkoekenhuis Den Strooper: je vindt dit restaurant tegenover de zuidingang van het nationale park.

Adres: Koningsweg 18, Arnhem

 

Pannekoekhuis Strijland – Rheden

Hier worden de pannenkoeken al jaren bereid volgens een oud-Hollands familierecept. Binnen vind je de sfeer van een gezellig café, buiten wandel je zó over de heuvels van de Posbank.

Adres: Groenestraat 1, Rheden

 

’t Pannekoekhuis – Schaarsbergen

Verscholen in de bossen eet je hier een heerlijke pannenkoek en kunnen de kinderen hun lol op in de grote zandbak en speeltuin. Zoals hun slogan luidt: gewoon goed en gezellig.

Adres: Kemperbergerweg 673, Arnhem

 

Restaurant en pannenkoekenhuis de Tijd

Terwijl je kind de aap uithangt in de jungle speelkamer, geniet jij van een heerlijke pannenkoek of een ander gerecht op de kaart. Oh, en ook de hond is hartstikke welkom.

Adres: Wolfhezerweg 87, Wolfheze

 

Lees ook: 5x leuke herfstuitjes in Arnhem voor kinderen >