5x kindvriendelijke restaurants in Arnhem

26.11.2018 13:36
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Lekker een hapje eten met je kroost in Arnhem? Leuke adresjes genoeg.

Roadhouse Arnhem

Hoe leuk: een restaurant met een typisch Amerikaans sfeertje. Terwijl jij aan de houten tafels geniet van een heerlijke burger of vlees van de grill, kan je kind zich uitleven in ’the basement’. In deze enorme speelruimte bevindt zich een kinderbioscoop, klimruimte en air-hockey en flipperkasten. Dat wordt nog lastig, om je kind weer mee naar huis te nemen.
Amsterdamseweg 467, Arnhem

 

La Cubanita

Kipkluifjes, mini-pizza’s, kleine burgertjes: bij La Cubanita is er genoeg lekkers te kiezen voor je kind. En zijn ze uitgegeten, dan hoeven ze zich hier niet te vervelen. In deze vestiging mogen ze namelijk naar hartenlust op de tafel en muren schrijven.
Pauwstraat 13, Arnhem

 

Lees ook:
6x kindvriendelijke restaurants in Zwolle >

 

Restaurant Trix

Ook hier kun je je kind gerust mee naar toe nemen. Er is een speciaal kindermenu – voor een tientje krijgt je kind drie gangen – en je kunt er tafelvoetballen en computerspelletjes doen.
Schelmseweg 1a, Arnhem

 

Pannenkoekenhuis Den Strooper

Een pannenkoek is natuurlijk altijd goed. Als je kind ‘m heeft opgesmikkeld, kan hij zich nog even uitleven in de ballenbak. Dit adres is trouwens ideaal als je een dagje weg wilt, want om de hoek van dit kindvriendelijke restaurant ligt Burgers Zoo.
Koningsweg 18, Arnhem

 

Wereldrestaurant Atlantis

Is je kind een kieskeurige eter? Dan kan hij bij dit restaurant zelf bij het buffet kiezen wat hij lekker vindt: van Oosterse gerechtjes tot een lekkere pizza. Maar er zijn natuurlijk ook frietjes en kroketten en een heerlijke chocoladefontein. Een speelhoek met spelcomputers en een kindertheater maken het avondje uit compleet.
Hollandweg 6-8, Arnhem

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >